24 jan. 2011

Utveckling

Linn(teamsl) publicerade ett inlägg igår med gamla bilder på Winnetoo. Såg då en bild från första hoppträningen. Åh herregud vilken utveckling! Linn har gjort ett riktigt bra jobb med honom! Massa creed till dig Linn.







FÖRE















EFTER












4 kommentarer:

  1. Sluta vara så "ödemmjuk"HELA tiden och skriv skvaller. Var lite dum, detta är ingen skvallerblogg. Winnie har ingen speciell skillnad, bara färgen och ltie muskler. Ponnyn har hoppat toppenbra innan han kom till henne med!

    SvaraRadera
  2. Kan du inte göra flera såna här för det är kul att se/läsa/höra när det går framåt för folk ;) bra och kul inlägg

    SvaraRadera
  3. Jag måste bara säga att du gör ett grymt bra jobb med bloggen:)
    De flesta andra går bara överstyr och det slutar med att det bli anmälda, jag gillar din blogg mkt och hoppas du fortsätter som du gör för det tycker iallafall jag är det bästa:) För mycket "dåligt" skvaller håller inte i längden!

    SvaraRadera
  4. Måste bara säga till anonym lägst upp, att varför ha en blogg och trycka ner på folk, bättre att kunna ge creed till folk och peppa dem, än att trycka ner på folk. Linn har gjort ett grymt jobb med winne!
    Och ödemjukhet är det vi häst människor borde visa varandra, inte banka ner på allt och alla jämt, för vi har ett gemensamt intresse, och det är ju hästar. Kan inte folk bara sluta jämföra sig för jag vet att alla är grym på det dem gör, på ett eller annat sätt! )

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!