18 juli 2011

Ny design!

Är det bara jag som älskar när bloggerskorna/bloggarna ändrar sina designer! Blir så himla snyggt varenda gång. Inget undantag när det gäller Linn Strelins (http://ztreliin.blogg.se/) nya design. Hur snyggt?!

Out with the old:

In with the new:

6 kommentarer:

  1. Savoy från PA är till salu: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=507746&inriktning=&typ=

    SvaraRadera
  2. Tycker just denna bloggerskan (som du publicerade inlägget om) alltid får till bloggen så himla fin och färgstark! :D

    SvaraRadera
  3. Kollat Lester på tdb? 17 starter i hoppning varav 9 uteslutningar. Alltså mer än hälften. Sen har han bara 2 nollor under hela året i både grunden och omhoppning varav den ena hade ingen omhoppning över huvudtaget. Detta kanske är en anledning till att han är så billig?

    SvaraRadera
  4. http://horsefocus.blogg.se :)

    SvaraRadera
  5. Ja den är riktigt snygg!
    riktigt bra skvallerblogg btw! :)

    SvaraRadera
  6. Vill tipsa om en sjukt bra blogg jag hittat! Det är en blogg där det är två som bloggar, den ena tävlar fälttävlan och ska debutera P90 snart och den andra håller på att rida in sin 3-åring. Dom har nya bilder varje dag och dom är jättefina! Följer den bloggen slaviskt och tycker du ska kolla in den också!
    http://eventingteam.blogg.se/

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!