27 juli 2011

Isabella till Linn

Jag har inga egna uppfattningar om Linn Olsson som person då jag inte känner henne, utan tycker att hon verkar vara en helgo och ärlig människa! Men kanske har jag fel? Läs detta inlägget så kanske ni bilder er en annan uppfattning, det gjorde faktiskt jag:

http://isabellanilsson.devote.se/blogs/11246638/till-dig-.htm#WriteComment

18 kommentarer:

  1. tycker att linn skryter väldigt mycket om vad hon har gjort med winnietoo men tycker den förra ägaren fick honom att gå mycket bättre än vad linn får honom...
    tycker faktiskt mest om isabella för hon skryter inte så väldans mycket fast än hon har gjort massor med sin ponny

    SvaraRadera
  2. jag fick också en helt annan bild av linn...
    tycker isabella är väldigt trovärdig och ärlig med allt hon skriver om man jämför med linn som hela tiden ska verka så himla bra... jag gillar inte fjäskisar ;) hahah

    SvaraRadera
  3. Jag har samma uppfattning som bella!

    SvaraRadera
  4. HOn verkar som en hemsk människa om man ska tro isabella (som jag gör).. man hackar inte på någon för att den är ensam, hur lågt kan man sjunka?

    SvaraRadera
  5. Ingen av dem har rätt och båda beter sig otroligt omoget och dåligt just nu. Och ja, ingen av dem beter sig på internet som de är irl...

    Bella har utnyttjat att Linn spelat stark och skrivit att hon inte tar någon skit längre, och därmed provocerat gärnet för att få en reaktion och nu har Linns fasad rasat från små hintar till rejäla pikningar. Som Linn pikar Isabella när hon leker moraltant eller Isabella hänger ut Linn när hon leker besserwisser/offer är inte okej något av det. Båda är mer än omogna just nu och de borde verkligen ta det privat istället för att kasta skit genom sina bloggar.

    SvaraRadera
  6. Jag med!! Tycker jätte illa om Linn nu, har alltid tyckt att hon är knepig dock.. bitch är hon!

    SvaraRadera
  7. Hej! Menar du teamsl linn eller dressyrmuppen linn ? :P

    SvaraRadera
  8. Man ska inte tro allt man läser. Vad jag kan se så är det Isabella som hänger ut Linn på sin blogg. Inte tvärtom. Varför skriver du inget skvaller om det? Har ju pågått en tid från Isabella´s sida. Sjukt lågt tycker jag.

    SvaraRadera
  9. Linn är en underbar människa och jag tycker det är förjävligt att bella försöker att göra så att alla ska tro nått annat!

    SvaraRadera
  10. Men Bella har ju skrivit sjukt taskiga saker om linn på sin blogg och dessutom skrivit namn. Linn har aldrig nämnt bellas namn utan folk har antagit att linn pikar Bella när dt igentligen kan vara vem som helst. Dt är. Linns LÄSARE inte linn som har skrivit taskiga saker. Precis som linn sa , hon styr inte sina läsare som hundar. Dom har ju sina egna åsikter. Säger inte att den ena är bättre än den andra men Bella kunde ju gå direkt till linn istället för att skriva ett inlägg på sin blogg...

    SvaraRadera
  11. Ey, skvallerbloggen! Kan inte du försöka ta fram alla dessa pikar som det påståtts att Linn skrivit? Med hjälp av läsare eller något? Jag fattar seriöst ingenting och tror det finns fler där ute som sitter i samma båt :P

    SvaraRadera
  12. Håller med anonyma ovan. Vf skriver du inget om att isabella hänger ut linn? Isabella har sänkt sig till en lägre nivå än linn Linn har aldrig nämt ngr namn och jag har knappt märkt att hon pikat ngn! Men isabella hänger ut hennes namn och winnetoos namn! Vilket är lägre än lägst! För mig har linn höjts i mina ögon hon är mognare än isabella , hon hänger inte ut en specifik persson med namn , det är lågt av isabella! Hon säger att hon är så ensam blablabla men hon vill ha alla läsarna på hennes sida , jag tycker hon är såå sjukt omogen , sen kunde linn struntat att ta detta på bloggen och släppt bomben face2face ist för att skriva det på bloggen , fine! Men isabella är värre. Ni som tkr linn skriver för mkt pepp inlägg och tipps m.m läs inte bloggen såär det inhet ni behöver störa er på!! Elr ta och läs inte hennes såna inlägg?

    Lågt av dig på ponnysanning att få hjälpa isabella få över alla på hennes sida, DU och isabella är det enbart som sjunkt i mina ögon! Låt dem ta det själva, försök inte få linn och låta så hemsk i ett inlägg för att få läsare på det du tkr!

    SvaraRadera
  13. OMG. detta är SÅ LÖJLIGT! kan dom inte sitt bråk någon annanstans? xD förlåt med jag bryr mig faktiskt inte om att dom två är oense.. jag vill läsa trevliga bloggar om deras vardag med hästar osv..

    SvaraRadera
  14. Jag håller med Linnea, båda är precis olika omogna.

    Men det jag tycker är helt sjukt är att de gämför hästarna.
    Hästarna är lika mycket värda, oavsätt vilken kapacitet de har.

    Enligt mig så verkar det som att Isabella hänger ut Linn ganska mycket mer än Linn hängerut Isabella.

    Att göra så som Isabella gjorde, att säga att Winnie inte är så bra som Linn tycker, är väldigt lågt och omoget.
    Däremot har jag ingen koll på vad Linn skrivit om Isabella, men det är hur som helst omoget att hålla på och trycka ner varandra på det här sättet.

    SvaraRadera
  15. Jag vet inte vad jag ska tycka om dem... tycker lite som Bella, men jag vet inte... egentligen skulle dom väl tagit detta privat, men men...

    SvaraRadera
  16. Men herregud, låt dom ha sitt bråk och lägg er inte i. Man behöver inte välja sida - Och Linn är säkert en jättego och trevlig tjej mot sina vänner, precis som alla vi andra? Klart man kan vara arg och ogilla någon, och då slänga ut små omedvetna pikar som den andra plockar upp direkt på grund av bråket med denna person. Sanningen ligger oftast någon stans i mitten utav två personers versioner, låt båda förklara bråket och skapa en egen åsikt utifrån det. Men for gods sake, ställ er inte på olika "sidor" och förklara för Linn & Isabella vad som är rätt och fel, låt dom sköta det här själva.

    SvaraRadera
  17. Det här är helt sjukt egentligen...Bella ljuger så det bara SKRIKER om henne!!

    SvaraRadera
  18. håller med norrlandsryttarna, gör ett försök till det iallafall? någon borde ju få fram något :-)

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!