31 juli 2011

Bra jobb

Jag tycker att Kristina Warg har gjort ett jättebra jobb med sin häst Wild At Heart, det verkar dock inte Linn Olsson tycka om man tittar på vad hon kommenterade i DETTA inlägget!

21 kommentarer:

  1. Tror inte att det var "riktiga" Linn som skrev den kommentaren faktiskt :p

    SvaraRadera
  2. Tycker jag känner lukten av avundsjuka ... ;)Hon kan väl omöjligt mena att Winnetoo (hur han nu stavas) är bättre och att hon tagit fram den ponnyn bättre än stina tagit fram lillen...! HAHA skrattretande! :D

    SvaraRadera
  3. Tror dock inte att det är Linn som skrev detta..

    SvaraRadera
  4. Kom ju verkligen från rätt person.

    SvaraRadera
  5. fan vad tråkiga sidor det börja komma fram från Linn... det om något är tragiskt! Hon lever ju på winnie och blabla.. ah. hemskt..

    SvaraRadera
  6. Det där är knappast den riktiga Linn, det hoppas jag alla förstår.
    Det är varken hennes sätt att skriva på, ellEr något hon skulle tycka/säga. Patetiskt av andra att utnyttja och smutsa ner hennes namn!

    SvaraRadera
  7. Kan va nån som bara skrev hennes namn? Hur lätt som helst ju. Btw vet du om the en som vann senaste polluxhästen har blogg eller kan du gräva fram nåt om hur det gick för dom?

    SvaraRadera
  8. INLÄGG TILL DIG: http://lukasochjag.blogg.se/2011/july/shirins-hopplektion-for-roffe.html

    pussokram Sally

    SvaraRadera
  9. Hon tjatar ju om sin egen lika mycket och han är inte ens nästan på långa vägar så bra som Wild at Heart :P

    Charmig tjej.

    SvaraRadera
  10. Allvarligt talat det fattar väl vilken idiot som helst att Linn Olsson inte skrivit det där.

    SvaraRadera
  11. tror inte det är linn som skrivit det..

    SvaraRadera
  12. Hahha, så jävla avundsjuk ! Bara för att winnetoo aldrig kommer bli bättre än den!! Lillen är fantastisk! Det är dessutom linn som tjötar att hon tagit fram winnetoo exakt hela tiden? Dubbelmoral , om detta inte är en fejkkommentar!

    SvaraRadera
  13. Hon är väl antagligen bara avundsjuk..

    SvaraRadera
  14. tror faktiskt inte det är hon!

    SvaraRadera
  15. Det låter lite som Nellie.B då det står "tjÖtar"..

    SvaraRadera
  16. Det var ju fint osv att folk skriver sin lilla fina åsikt utan att veta säkert om det var hon som skrev det. Vilket jag absolut inte tror, hon tigger inte direkt om att bli smutskastad Internet. Men alla som nu tycker som de gör kan hålla det för sig själv, istället för att göra tjejen ledsen i onödan.

    SvaraRadera
  17. Jag tror inte det var Linn :P

    SvaraRadera
  18. vaa? vilken blogg är det linn har kommenterat?
    snälla förklara mer!:D

    SvaraRadera
  19. Linnea - En ponnyryttare1 augusti 2011 kl. 08:36

    Om jag ska vara ärlig så är de där knappast Linns sett att skriva. H*n som skrev kommentaren misslyckades väldigt mycket ;)

    SvaraRadera
  20. de var inte ens linn, kolla här: http://teamsl.se/?p=3924#comments

    SvaraRadera
  21. även om det nu inte var linn så verkar den som skrev inte ha nååågon koll! Stina köpte hästen som typ 3 åring och har gjort allt själv med den. Jag var själv med när hon för första gången hoppade ett hinder över 130. Då var lillen 6 eller 7 och stina var så galet glad att han hade blivit så fin och att hans kapacitet verkligen såg ut som att den skulle komma fram till 100%. Stina är en fantastisk ryttare och de kan man ju se när man kollar på alla hennes andra hästar som hon tagit fram som inte alls ville hoppa innan stina fick den och senare gick de högsta klasserna på elitnivå i sverige!

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!