31 maj 2011

5:de deltagaren

Nu har jag fått in ännu ett tips om en Ponnyakuten deltagare. Kommer ni ihåg tjejen som vann Fay på lotteriet i Scandinavium? Hennes kompis i stallet har kommit med. Hennes kompis heter Isabelle Rosén och hennes ponny har plötsligt börjat stanna. Läs inlägget där Matilda skriver om hennes kompis här.


Är det kul eller tråkigt att få reda på vilka som ska vara med?


Tack Ida (http://idagustafsson.blogg.se) för tipset!

5 kommentarer:

  1. Kul! :D Man kollar ju på ponnyakuten i vilket fall. Är alltid kul att se personer i programmet som man känner igen. Speciellt om de har blogg!

    SvaraRadera
  2. var ganska kul att få reda på i början, men måste erkänna att nu är det inte så kul när man vet över hälften av alla som ska vara med... xD alltså det kommer inte bli så spännande på castingen. förra året visste jag ingen :P

    SvaraRadera
  3. menar förra säsongen av det

    SvaraRadera
  4. Hoppas dom är mer ''seriösa'' iår. Med tanke på att det visade sig att en häst var skadad. Tycker dom ska vetrinärkollas innan dom kommer in i programmet. Annars är det ju helt onödigt o ta med dom om ponnyn/hästen har problem p.g.a att den har ont..

    SvaraRadera
  5. http://ljusdalsryttarna.blogg.se/category/allmant.html

    om du inte visste det så är det en ridskolehäst från sigtuna (Musse pigg), och hans skötare har gäst bloggat på min blogg( bläddra ner till det andra inlägget uppifrån)

    http://www4.idrottonline.se/SigtunabygdensRF-Ridsport/Nyheter/Nyheterfranridskolan/IsabellaochMussePiggtillPonnyakuten2/

    här står det mer om det :) :)

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!