25 apr. 2011

Till salu

Gud vad jag önskar att jag fick en ny ponny. Klara Hovstadius(http://klarahovstadius.blogg.se/) har sin ponny, Dino på annons och jag är bara förälskad i honom! Vet inte om hon har lagt upp annonsen på bloggen då jag inte följer den så slaviskt men såg han på hastnet. Hur snygg är han inte?

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=469594

5 kommentarer:

  1. hon kommer aldrig få det priset med tanke på att den är så gammal..... :(

    SvaraRadera
  2. Dino är supermysig! Har ridit med Klara i kanske 8 år nu och vi har alltid vara nära kompisar i stallet, speciellt sen vi fick våra första ponnyer. Och Dino är mysig ute, i dressyren och hoppningen och vad jag vet helgo i alla lägen! Är det någon som vill lära sig mycket i dressyr är han en kanonläromästare, bara jobbigt att tvätta honom hehe ;)

    SvaraRadera
  3. Svar till anonym:


    Det tror jag hon får, när man rider dressyr behöver inte hästen vara 10 år.

    SvaraRadera
  4. Jag skulle aldrig köpa den ponny. Man kan få en yngre men lika utbildad häst till ett mindre pris. Bara för att hästen är en "drömhäst" måst den inte kosta mycket.

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!