6 apr. 2011

Dagen då grisar kan flyga

Eftersom detta verkar så roligt för er läsare så kör jag en till!






Rosanna Zimdahl och (Johanna Grant)-  Rosanna har tröttnat på att sväva över bommar. Hon börjar smått tröttna på hästar då hon har hittat ljuset i sitt liv. Johanna grant. Johanna Grant och Rosanna Zimdahl börjar bli mer än bara vänner. Rosanna och Johanna har börjat satsa på att i stället för bloggning så är dom chefer för ett gym i Malmö. Två år går och där står dom med en adopterad bebis i famnen. Vilket kap...

Sofia och Linn - Linn slutar kalla Winnetoo för Winnie och börjar istället kalla honom för Tjongen. Det gör Sofia väldigt upprörd och ett storbråk bryter ut. Sofia säger att hon inte längre vill umgås med Linn och går in i en depression. Istället för att umgås med vänner sitter hon hemma med familjen och kollar solsidan. Till slut tar hon tag i sitt liv och tänker sluta fred med  Linn men då är det för sent, Linn har redan dött av ålderdom.

Elisabeth och Andrea - Andreas mamma pratar med Andrea om att Dumle kanske trots allt är för stor för henne. Andrea funderar länge och tillslut kommer hon på att det kanske är bäst att flytta till Farfar och börja om på nytt. Hennes farfar har kor och några hästar men Andrea skiter i hästarna och kallar istället bloggen för "korochryttare". Hennes liv fylls snabbt av klövar och mjölk. Medan Andrea rider kor håller Elisabeth på med  cheerleading utöver Ragge som nu sitter i rullstol pga stela leder.

Kristina Warg - Kristina får för sig att hästarna skulle må bättre av att bo hos en mindre ryttare som kan rykta dom, som tyvärr inte Kristina hinner. Hon säljer dom på auktion och pengarna använder hon till att skapa ett nytt företag. Företaget går bra fram tills den dagen hennes mamma får reda på att hon är telefonsexföretagare. Mamman blir chockad och hotar med att lämna familjen för att flytta till Ryssland med sin älskare.. Livet blir inte riktigt som hon hade tänkt sig när hon den dagen hon medverkar i "fångarna på fortet" fastnar i en cell och aldrig kommer ut.

2 kommentarer:

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!