24 apr. 2011

Bra sätt att tjäna pengar på

Kommer ni ihåg tävlingen som Dressyrmupparna hade i December 2010? Tävlingen handlade om att man skulle välja en av deras filmer som dom har lagt upp på Videofy och motivera varför man tycker den är bäst. Vinnaren med bäst motivering skulle få ha ett gästinlägg hos Dressyrmupparna. Dom skrev bl.a. "Det finns 52 uppladdade filmer från oss så det är bara att börja kika. Tryck på ”visa fler” för att se äldre vloggar."
Bra sätt att tjäna pengar på, eller vad säger ni? Nu har en läsare kollat igenom hela arkivet och hittar ingen vinnare. Dålig stil? Skriv vad ni tycker om att som nu många inlägg handlar om "oklara tävlingar"!
http://dressyrmupparna.se/tavling-2/1088


Tack så mycket Sandra!

2 kommentarer:

  1. Dressyrmupparna har så dålig stil. Slår vad om att tävlingen aldrig kommer avslutas. För om ngn får gästblogga kanske deras läsare kommer börja läsa den bloggen ist. Och då är dom inte störst längre! Tänk vad hemskt! :O

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!