23 mars 2011

Peppa mig!

Snälla läsare. Det är väldigt jobbigt för mig att driva en skvallerblogg själv. Har så himla mycket press på mig och får ganska mycket negativ kritik. Så jag har gjort en undersökning i menyn för att ni ska peppa mig för att jag ska få en bättre blogg!

Så snälla. Klicka på något/några av förslagen till höger. Behöver verkligen detta för att hålla bloggen igång och få bättre motivation!

5 kommentarer:

  1. Ta inte åt dig av alla elaka kommentarer, folk fatta inte att det man skickar kommer fram till någon annan som tar åt sig. Sen så kan du inte förvänta dig att bara få snälla kommentarer, du driver ju trots allt den största och bästa skvallerbloggen :) Men förstår ändå hur du menar. Du ska vara stolt att du driver en blogg med grym info, uppdatering och mycket läsare! Men som sagt: Ta inte åt dig och lycka till :D

    SvaraRadera
  2. Nej du kan ju inte sluta!!
    Detta är första bloggen jag kollar när jag startar datorn ju! :D

    SvaraRadera
  3. tror du skulle ha mer att skriva om , om du skrev om alla bloggar inte bara dom med ponnyer :p bara en tanke =) otroligt rolig att läsa iallafall =)

    SvaraRadera
  4. Di har inte skrivit ngt om Thomsy? hittade han på annons på hästnet för några dagar sen!

    SvaraRadera
  5. Sluta inte!:) Det är sånt här som gör bloggvärlden kul, och du gör det bra :)

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!