14 mars 2011

Dagen då grisar kan flyga



Dressyrmupparna - Linn tappar hästintresset när hennes pappa kommer hem med en dalmatin. Hon blir överlycklig och bestämmer sig för att flytta hemifrån dagen efter. Ingrid driver numera bloggen Dressyrmuppen men vill hellre satsa på att sälja aktier än Claudia. Claudia säljs som ridskoleponny för nybörjare.

Teamsl - Linn bestämmer sig för att hon snarare ser för liten ut för Winnetoo och bestämmer sig för att köpa Sofia Gennes shettis Lukas. Hon låter Winnetoo istället vara en promenadhäst för hennes lillasyster. Sofia läser i tidningen Häst Magazinet och får upp ögonen för Western. Hon frågar hennes mamma om det är okej och plötsligt är Mahjong och Martijn ute på annons och Sofia Genne letar nu en riktig western häst.

Warnmark - Karin har tröttnat helt på att fotografera och vill hellre satsa på att driva en shettis gård. Hon går dagarna i ända med att filma shettisarna och lägger upp på hennes blogg som nu heter "shettiswarnmark". Hon säljer dock shettisarna ganska snart då hon hellre vill driva ett slakteri.

Carlssonpataket - Sara Carlsson börjar dricka mängder med alkohol och istället för att rida Sockan går hon på AA-möten varje dag. Hennes liv förändras när hon som 18 årig gifter sig och flyttar till Frankrike för att hålla en glass kiosk.

3 kommentarer:

  1. Ville bara tipsa om världens bästa hästblogg ! hon skriver faktiskt om nått intressant :) kolla in den !! http://ddressyrfjant.blogg.se/index.html

    SvaraRadera
  2. whaaaaatafuck xD

    SvaraRadera
  3. frågestund på bloggen , fråga vad som helst! ;)

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!