19 feb. 2011

Önskemål

Får ofta in kommentarer om att jag ska skriva skvaller om massa bloggar. Men dels är det inte så lätt för mig att hålla koll på alla bloggar som inte är så jättestora, och om ni nu vill ha skvaller om någon specifik blogg får ni hemskt gärna tipsa!

6 kommentarer:

  1. ja vill ha skvaller om bloggen www.matildaforsstedt.blogg.se och www.qlaralinnea.blogg.se!!dom äh systrar och verkar tro att dom e så perfekta :P:P:p:P:P:P matilda e samma tjej som bloggade tillsammans med kända Denice Hedberg ifrån bdbn Crincle på bondeliven.blogg.se vill veta om dom har bråkat eller varför dom la ner bloggen och mtilda bara blogga me denice hedberg för att denice hedberg va känd o så o hon ville bara ha uppmerksamhet verkade de som

    SvaraRadera
  2. dressyrfjollorna.blogg.se är bra !! :D

    SvaraRadera
  3. www.annis.devote.se tycker jag, eller vet vilken häst hon ska köpa (eller köpt) kanske? =)

    SvaraRadera
  4. Isabella Nilsson tycker jag är ett självklart val. Hon driver nog en av sveriges största hästbloggar, och inläggen är för det mesta intressanta. Hon har ju också spännande hästar, som Becki som är så svårriden!

    isabellanilsson.devote.se

    SvaraRadera
  5. Såg att rsskvaller härmat dej med ett inlägg om Linn..

    SvaraRadera
  6. Www.ponydressage.blogg.se

    Vad är det michelle har köpt som hon skrev i ett inlägg? Vet ni?

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!