29 juli 2011

Drama

Suttit och spekulerat om att Genne och Skoog kommer mycket bra överens men dom verkar aldrig nämna Linn Ingvarsson. Tror ni det är Linn Ingvarsson som skrivet kommentaren på Isabelles inlägg om Linn Olsson. När man tryckte på hennes namn kom man upp på Dressyrmupparna. Skulle det kunna vara Linn som skrev detta om Olsson?

10 kommentarer:

  1. Det skulle nog faktiskt kunna vara hon. Sättet att skriva på känns liksom som henne... Men det är klart, det kan ju lika gärna vara någon som vill ge DM dålig publicitet.

    SvaraRadera
  2. Det är ju lite Linns "stil" så som hon brukar skriva sina inlägg om du fattar!? Möjligt att det är hon...

    SvaraRadera
  3. Tänk också att det kan vara så att det är någon annan som har kommenterat men skrivit sig som Linn ingvarsson. Några kanske går på Linn nu och tänk om inte hon har skrivit det?

    SvaraRadera
  4. Det verkat som det är Linn :) hon skriver ju alltid väldigt ordentligt!

    Om hon är det har har jag nu ännu mer respekt för henne för att hon vågar skriva va hon tycke + att jag tycke precis samma!

    SvaraRadera
  5. tycker att det låter som linns "skrivsätt". Det är bra skrivet och jag håller med om det hon skriver(oavsett om det är linn ingvarsson eller inte som skrev det).

    SvaraRadera
  6. HON gar rätt, linn ingvarsson alltså..
    GOOOFOOORIT.

    SvaraRadera
  7. jag tycker att den beskrivingen stämmer rätt bra på Linn Ingvarsson själv, hon tycker att hon är så duktig och att hennes hästar alltid är duktiga och bäst. visst jag tycker hon är jätte duktig på att rida och respekterar hennes sätt att hantera hästarna, iaf vad man ser på bloggen, men hon skryter ganska mycket om det.. och DET VÄRSTA av allt är att alla håller med henne och tycker det inte finns någon bättre än Linn Ingvarsson. Jag tror nästan att hon är lite avundsjuk på Linn olsson som också är jätteduktig och får så mkt creed o så.. fast hon skrivit flera gånger att hon inte bryr som om andra storbloggare och aldrig skriver vad hon tycker om dom .

    SvaraRadera
  8. Hur dum får man vara som inte fattat att detta är någon annan?

    SvaraRadera
  9. Känns på 'sättet' hon skrivit att de myck väl kan vara hon, men man vet ju inte säkert .

    SvaraRadera
  10. Tror mycket väl att det kan vara hon, känns som hennes sätt att skriva och hon är en vanlig människa precis som alla andra :)

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!