3 okt. 2011

Sjuka människor

Ej innanför ramen


Hej! Det här är jätte viktigt att det går runt till de flesta. Så ni kanske kan hjälpa? På facebook ligger nu en bild ute på två killar som pekar finger och samtidig stryper en liten hund. Bilden är hemsk, och vi ska nu hjälpas åt att leta upp dessa killar! Lägg ut den på eran blogg och så fråga om det är någon som vet vem dom är. Det är grovt djurplågeri! Kan du se bilden? :) Kram www.coulffs.blogg.se

12 kommentarer:

  1. Vilka jävla IDIOTER det finns..
    Hoppas någon känner igen dem och polisanmäler.

    SvaraRadera
  2. dem är redan fast men vet inte vad de fick för straff

    SvaraRadera
  3. usch,så hemskt!! Man blir jätte ledssen!!

    SvaraRadera
  4. har sagt det här förut, men säger det igen: må dom människorna som är så fega att ge sig på oskyldiga, förvarslösa djur dö en riktigt jävla plågsam död.

    SvaraRadera
  5. Fucking idioter, jag ska döda dom med kniv

    SvaraRadera
  6. håller helt klar med henne över.

    SvaraRadera
  7. faaaan ni måste varna för såna här bilder!!! jag kräks nästan, skriv ett inlägg som hamnar över det här att det är starka bilder eller nåt, jag klarar inte av de!

    SvaraRadera
  8. Mår illa av sånt här...... När man ser sånt vill man bara sticka kniven i magen, fast det är ju inte heller rätt men ändå man blir helt knääck o arg som fan ! <3 bra att ni tar upp sånt här !

    SvaraRadera
  9. jag håller med, skriv om det är starka bilder på rubriken för jag kan verkligen inte se såna här bilder!

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!