4 okt. 2011

Info om Chancy

Vi fick in ett mail av en läsare med information om Chancy som Carro (http://baraacarro.blogg.se/) red förut. Hon står ju på en ridskola nu och hon verkar ha hamnat på ett super bra ställe verkligen! Barnen älskar henne och hon verkar storm trivas. Hon tävlade en klubbtävling i söndags med en 13 årig tjej och det gick galant! Så kul!


5 kommentarer:

  1. aaawe fina cheyen!
    hon står på ridskolan där jag rider och är väldens goaste !

    SvaraRadera
  2. åh lilla Chancy, stod ju på min ridskola för jättelänge sen och kallades ju då föra Rosa! Saknar henne som sjutton! Härligt att hon har det bra igen! :)

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Ville bara säga att hon har stått på min ridskola innan hon blev kallad Chancy. Då kallade vi henne Rosie/Rosa, och hon var verkligen allas favorit <3

    Kram Alice

    SvaraRadera
  4. Hon står nu på ridskolan där jag rider i Örnsköldsvik, Ridskolan heter ju Örnsköldsvikortens ryttarklubb :) Hon är världens goaste och hur mysig som helst att rida, men hon är lite raceig av sig men hon är super. :)

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!