28 okt. 2011

Hund stulen!!

Hej min kompis hund blev stulen idag klockan 21"00. Jag vet att det här inte handlar om hästar men det skulle betyda så jäkla mycket om ni spred det är.
Hon har ju trots allt förlorat sin bästa kompis.

Så här skrev hon!

Våran hund Pepzi försvann idag vid klockan 21.00
Han satt utanför Coop Konsum medans min mamma sprang in för att köpa mjölk, sedan kommer hon ut och han är borta. Vi tror han är kidnappad eller något. Han är liten, biege/sandfärgad, lurvig och ganska kort päls. Han har världens sötaste ögon och ett svart/reflex koppel, JAG BER . HJÄLP MIG HITTA MIN HUND ♥ Sprid gärna det här till era vänner om ni känner några på södermalm!


Snälla underbara ponnysanning kan ni inte sprida det här.
//Angelica
www.wikstrom.devote.se

9 kommentarer:

 1. Seriöst vem i helvete binder sin hund utanför affären när man VET att det finns IDIOTER som snor hundar, vem vet den kanske plågas nu. Hoppas dom hittar den.

  SvaraRadera
 2. nu är lilla pepzi hemma igen :) han lämnades in till polisen, och nu är han hemma :))

  SvaraRadera
 3. finns människor till allt.. :(

  SvaraRadera
 4. Suck...När ska folk lära sig att inte binda sin hund utanför affären!? Hoppas dock att ni får en hunden välbehållen :)

  SvaraRadera
 5. usch vad hemskt.. hade fått panik ifall det hade hänt min hund. dock får vi inte binda henne utanför affärer. hoppas dom hittar den lilla krabaten. Finns ju en grupp på Fb. ( Bosses hundhjälp ) där man kan lägga in sådana grejer, för det händer att folk lägger upp bortsprungna hundar som dom hittat! :)

  SvaraRadera
 6. Han är hittad nu :)

  SvaraRadera
 7. Åh, varför i hela friden kan inte folk lära sig att INTE lämna sina hundar utanför affärerna :(

  SvaraRadera
 8. Fruktansvärt!!! En tjej ber er om hjälp av spridning om stulen hund och den första kommentaren är; "Seriöst vem i helvete binder sin hund utanför affären..." Vilken sympati! Jo, jag tror att hon har fått en dyrköpt läxa men vet ngn av er här inne vad STÖD och HJÄLP är och innebär? Man kan skriva saker på väldigt många olika sätt men när ngn är i sorg behöver hon inte få en utskällning! Tack och lov är den lille hemma igen!

  SvaraRadera
 9. eller hur hon behövde hjälp då ska man väl för faan inte skälla på nån så gör man bara inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Skönt att den är hemma nu men kom ihåg ni som var dumma inte igen

  SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!