28 okt. 2011

Glee stjärnan, KOLLA!

7 kommentarer:

 1. bra film, men jag kan tyvärr inte ta något seriöst som kommer från peta, peta gick ut med filmer som visade brutal misshandel av sälungar och visade filmen i syfte att motsätta sig säljakten. tillslut kom det fram att det var peta själva som stått och klubbat ihjäl sälarna i syfte att filma och visa som propaganda mot säljakten pga den grymma behandligen som sälarna utsattes för.... efter att en stor organisation gjort något sådant, så kan jag omöjligt ta något på allvar som kommer från dem, jag blir bara illamåendes.

  SvaraRadera
 2. Bra inlägg!

  Var själv iväg i typ, tyskland för att besöka ett gammalt slott som låg högt uppe på ett berg med asfaltsväg upp. Man fick ej åka bil upp dit, så dom hade häst och vagn för dem som inte orkade gå osv. Man såg verkligen hur hästarna kämpade uppför den mil-långa backen. För att
  sen gå ner igen och ta upp nya turister. Dagarna i ända, 7 dagar i veckan. Så jag och min familj traskade snällt uppför backen, tog några timmar med hellre det än låta hästarna gå ännu en tur uppför backen igen. Det var hemskt, dom lastade vagnarna överfulla med personer, och varje vagn drogs av en liten mager häst.

  Välj aldrig att åka häst och vagn, om man inte ser att hästarna mår bra, och den får ta vilopauser osv. Annars, LÅT BLI!

  SvaraRadera
 3. Går inte att se för mej :(

  SvaraRadera
 4. omg vilka "stall"...gamla förfallna höghus typ? fyfan! :S

  SvaraRadera
 5. Suck det är lögn

  SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!