26 okt. 2011

Är Putte hingst?

Sökte lite i blup och hittade detta! Det står att Linn Strelins(ztrellin.blogg.se) storhäst Putte är hingst. Sen sökte jag på Johanna Grants(johannagrant.se) häst Flex för att se ifall han också stod som hingst för jag tänkte att alla "killhästar" stod som hingst men han stod som valack. Lite konstigt!
Kollade även på tdb och där står det att Putte är hingst också. Är han sent tagen tro? För han är väl en valack? Eller har jag fått det om bakfoten? x)

8 kommentarer:

  1. det kan va så att ingen har "orkat" ändrat för en häst jag har står också som hingst men är valack , så det är säkert de , det gör inget för det är inget som påverkar! :)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Om jag inte har fel för mig så står de så i min ponnys pass också!
    Halvblodsvalack är vad jag har, hoppas jag... XD

    SvaraRadera
  3. Han är valack, har vart det sedan linn köpte honom.

    SvaraRadera
  4. Jo, han är valack - hon skrev ju själv ett inlägg om det igår..?
    http://ztreliin.blogg.se/2011/october/plutte-putte.html#comment

    SvaraRadera
  5. Om du kollar på bloggen under bilden på Putte står det valack :)

    SvaraRadera
  6. Det är typ jättedålig uppdatering där, det står fel ägare på hästarna på min ridskola som varit ägda av vårt bolag i minst fem år...

    SvaraRadera
  7. vad står Putte som i passet?
    Annars är det bara att maila in till BLUP och be dom ändra :) Min shettiskille stod som hingst i passet och på databasen men fick skicka in passet och ändra :)

    SvaraRadera
  8. beror på om ägaren skickat in ändringen eller inte ^^

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!