29 sep. 2011

Avslöjningen del 2 (av 4)

Sofias blogg hittar ni HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Joanna Tengros @ facebook
Sofia Anderberg @ facebook


8 kommentarer:

  1. Snäääälla sluta inte blogga, ni är sååå bra, klart den roligaste bloggen, man blir alltid glad när ponnysanning har nya inlägg på bloglovin!

    SvaraRadera
  2. Härlig dialekt måste jag säga! :D

    SvaraRadera
  3. snälla lägg upp bilder å filmer när ni rider!

    SvaraRadera
  4. Vill tipsa alla om en sak, inget jag tänkt på och kanske kan förhindra att det händer igen, och då kanske med värre uygång..

    I typ förrgår när jag longerade hästarna och började med min första häst Temdera, ställde in henne i boxen efter med Back on track och ylletäcke över, så gick jag in i sadelkammaren och fixade något sen hör jag något så tänkte typ men stängde jag inte boxdörren?

    Går ut och får panik när jag ser henne, försöker få upp boxdörren, vi har skjutdörrar och hon stog och tryckte rumpan mot dörren så fick inte upp den först. När jag kommer in står hon med knäppet till täcket i munnen, hon har typ kliat sig då och fassnat. Jag ser bara att hon blöder och vet inte vad jag ska göra. (såg värre ut än vad det var såhär efter) Så jag trycker ner hennes hals och lyckas som tur är få bort täcket. Fyfan hon hade kunnat sitta där hela natten och knäcka sönder käckben eller om hon fått panik typ tagit sönder sig själv totallt. Nu ska jag införskaffa sånna "tävlings täcken" med helknäppning fram till båda, vågar inte sätta på dem ylletäckerna. Det har aldrig slagit mig att en sån sak kan hända..

    SvaraRadera
  5. Hehe det är jag som är "jossan pehrson" TROR jag... brukar väl säga josefine pehrson men ja, jag vet ingen annan hästbloggare som heter det x)

    hehe, någon undra säkert för att ni länkat mig en gång för ett inlägg jag skrev! Tack för det förresten! ^^

    Btw, jag tycker ni verkar jättegoa och min uppfattning av Ponnysanning e sååå mycket bättre nu när ni avslöjat er, bloggen får ju äntligen ett ansikte liksom, eller aa två!

    SvaraRadera
  6. Ni får INTE sluta blogga!!! Ponnysanning är ju bäst! Ni kanske inte behöver skriva just "skvaller" men håll den igång iaf! <3

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!