25 sep. 2011

Älsklings Soccan

Min favorit häst till salu...



Typ: D  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 1998 
Namn: Secret Star  
Soccan är en fullblodskorsning från Holland på 144cm. Känns dock inte liten att rida och växer under ryttare.
Hon är totalt okomplicerad i all hantering så som lastning, klippning, skoning osv. Är trafiksäker och är inga problem att rida ut på. Älskar uppmärksamhet, barn och hundar, bryr sig inte om oväsen och rörelse.
Hoppar alla typer av hinder, även terräng och är inte tittig, stannar inte. Är pigg och framåt, men inte het. Hoppar banor på 100-110cm och enstaka hinder på 120cm. Tävlad LA dressyr och LB hoppning.
Hon är välriden på marken, kan skolor osv. och kan ridas utav alla. Behöver dock en ryttare med viss erfarenhet för vidareutveckling.
Har mängder med vinster och placeringar och tycker det är roligt att tävla, att åka hem från en tävling utan rosett är en ovanlighet.

Rätt ryttare och hem är otroligt viktigt. Viss utrustning medföljer. Två nyligen utprovade sadlar (hopp och dressyr) rekommenderas att köpas till.

Fler bilder finns här:
https://picasaweb.google.com/1018639520605487264 83/SecretStar
(tag bort de mellanslag som finns i länken)
Telefon (mamma) Lisbeth Carlsson: 070-6045 910
Pris  60 000 kr
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=534670

2 kommentarer:

  1. Verkligen trist, tycker dem passar så fint ihop, och hon är ju verkligen rätt person för hästen. Frågan är hur många fler "rätta" personer det finns för Soccan..?

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!