6 aug. 2011

Osanning

Tror säkert många undrade om Gangsterponnyn var på Nicholais bloggträff. Svar: NEJ. Jag kunde lista ut detta relativt snabbt då hon bor i Stockholm. Det regnade i Göteborg. Ska man då åka hela vägen från Stockholm till Göteborg för att träffa en bloggare som hon säger att hon hatar? Så nej, Gangsterponnyn var inte på bloggträffen.

9 kommentarer:

  1. Nu när hon inte bloggar längre, då kan du väl avslöja henne??

    SvaraRadera
  2. Förresten,var du där då???

    SvaraRadera
  3. AVSLÖJA VEM DET ÄÄÄÄR!! :O :D

    SvaraRadera
  4. Tycker att någon kan avslöja henne nu när hon inte bloggar längre.. och du har ju sagt läänge att du vetat vem det är så bara säg det nu! :D
    tror många blir glada av det och liksom, vilken skada kan det göra nu när hon redan sluatat blogga och allt :p

    SvaraRadera
  5. Vad du än gör så häng inte ut henne, hon kommer få sitt straff nu när hon är polisanmäld och allt. Och trots allt elakt oh grymt hon har gjort, så är det fortfarande fel att hänga ut folk.

    SvaraRadera
  6. Kan bara hålla med. Häng inte ut henne! Hon kommer få sån jädra ångest när hon förstår vad det hon gjort innebär. Att hänga ut henne härm nu är som att kasta någon till hungriga lejon... Jag är nyfiken jag också, men tänker fortfarande på tjejens bästa.
    DON't DO IT! Då är du inte bättre än gangsterponnyn själv...

    SvaraRadera
  7. just nu erkände du att du bor någonstans nära gbg ;)
    trevligt!

    SvaraRadera
  8. Gangsterponnyns blogg är borttagen!

    SvaraRadera
  9. Hallå har gangsterponnyn tagit bort bloggen eller?

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!