28 aug. 2011

Ni missar väl inte?

Ni missar väl inte att klicka in på Juliettes (ponnyakuten 1) blogg? Jag känner inte igen henne längre, tycker hon har förändrats jätte mycket! Det har hänt en del på 3 år eller vad säger ni?

http://onceagaiin.blogg.se/


9 kommentarer:

  1. ja inte till det bättre iaf, hon var jättesöt i ponnyakuten och jag gillade henne, nu ser hon ut som alla andra, en totalt överfixad fjortis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon är fortfarande Juliette, samma juliette från PA 1. Bara 3 år äldre ! Stilen är HEENES val. JUST SAYING !

      Radera
  2. Två år sen är det väl dom spelade in ponnyakuten 1 ?:)

    SvaraRadera
  3. hahaha vilka jääävla ögonbryn!!!!!

    SvaraRadera
  4. Till Anonym: det har gått 2år sedan, alla förändras.. man kan inte se ut som ett barn eller beté sig som ett hela livet. Juliette är säkert samma person som hon va innan, tro mig!

    SvaraRadera
  5. bara skriker fjortis om henne ju ;)

    SvaraRadera
  6. Fy vad du har förendrats ''ponnysanning'' när nellie.b sickade dig ett mejl, du har förendrats så mycket det har blivit så mycket sämmre. Texetn är bara BLÄ.

    SvaraRadera
  7. Hon har verkligen förstört sina ögonbryn... Men tkr hon det är snyggt så, haha. Jobbigt för henne med Pedro, han var en sån himla fin häst :c

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!