23 aug. 2011

Musklad eller inte?

Känns som om Linn och Victoria är på varann lite nu om det om Braven var musklad när han kom eller inte ?
I Linns inlägg (http://dressyrmupparna.se/svar-pa-lasarfraga-37/10396#comments
) skriver hon att han hade bra muskler och var jättebra musklad och helt perfekt låter det som. Men på ena bilden där hon rider barbacka ser hans rygg inte så välmusklad ut? Syns ju tydligt att det saknas muskler över korset/ryggen.
 

Men i Vickys inlägg (http://ponilovers.blogg.se/2011/august/utkast-aug-21-2011.html#comment) skriver hon  klart och tydligt att han hade dålig rygg när han kom.
Nu till det intressanta! Minns ni i vintras när Braven veterinärbesiktigades första gången och han inte gick igenom? Kan det ha varit ryggen som spökade då, och när han fått vila i x Antal veckor gick han igenom. Då hade han väl ont i ryggen när Vicky köpte honom? Och det Linn skrev en kommentar om att några veterinärer ALDRIG hade hittat ett fel på honom stämde inte riktigt... Linn kanske ville försvara sig när hon skrev det där och skylla ifrån sej över att det inte är hon som gjort så Braven fick ont i ryggen.





 Sen en till intressant grej! Sommaren 2010 när Linn la ut en film var det någon som skrev att "både Phillen och Brave har väl haft ryggproblem?". Vilket betyder att Braven hade ryggproblem redan innan han såldes till Vicky.

Här är inlägget där kommentaren fanns, och kommentaren skickades för länge sedan vilket betyder att det hände innan det här kom upp. Konstigt att Linn inte skrivit något om det ? http://dressyrmupparna.se/film-fran-hopptavlingen/143#comments



11 kommentarer:

  1. Braven var mycket mer musklad när Linn hade honom än han är nu :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Kika gärna in på min blogg och tipsa om vad jag ska blogga om.. Alla som kommenterar får en länkning :D : http://kattispics.blogg.se/2011/august/hjalp-tack.html#comment

    SvaraRadera
  3. http://enewe.blogg.se/2011/august/rkk-rhett-butler.html

    Kan inte* förstå att RB bara är fem år? han är ju gööööör läcker! evelinn har gjort ett jätte bra jobb

    SvaraRadera
  4. Men sluta gnälla på Linn, hon gjorde väl så gott hon kunde. Besiktningen visade väl en minimal hälta?

    SvaraRadera
  5. Hur kan du se på en bild om han har ryggmuskler eller inte??

    Linn verkar dessutom inte vara en sådan person som försöker dölja saker. Särskilt inte en sådan här sak. Om Braven nu hade problem med ryggen redan hos Linn så hade Linn nog berättat det för köparen med tanke på att Braven betydde mycket för henne och att undanhålla ett ryggproblem skulle ju kunna skada honom mer...

    SvaraRadera
  6. Linn gjorde ett jätte bra jobb, och jag tycker inte man kan bedömma om han är musklad över ryggen på den där bilden eler inte. Herregud. Dessutom, som någon innan kommenterade, det var INTE ryggen det var problem med, det var en minimal hälta som löstes av att vila. Jag tycker att du borde kolla upp fakta ordentligt och inte bara anklaga.

    SvaraRadera
  7. Linn försöker bara skylla ifrån sej som vanligt ...

    SvaraRadera
  8. Braven bockade och konstrade ju väldigt mycket med Linn, verkar som att han är aningen lugnare med det nu. Hmmm?

    SvaraRadera
  9. Men det synns ju tydligt att det saknas muskler över korset där!!!!!!!!

    SvaraRadera
  10. Om Braven hade vilat länge för att få bort den minimala hältan, då är det väll inte så konstigt att han hade dåligt med muskler när han kom till henne? :)
    Grym blogg :)

    SvaraRadera
  11. Såg att de skrev att han hade dålig rygg för att Linn red honom i så hög form, men hon har redan visat bilder och gjort en noggrann förklaring om hur hon lägger upp ridpassen och hon tog ofta joggingpass. När man tävlar i så höga klasser som hon gör ska hästen inte vara låg och rund, men hon har som sagt skrivit och visat massor med bilder när hon alltid rider fram honom låg.

    Viktoria gör heller inget fel, så jag tycker inte man ska anklaga någon av dom. Braven var förut Linns häst och då var det hennes ensak för hur hon ville rida honom och nu är det viktorias häst och hennes ensak.

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!