27 aug. 2011

Halvdana lunkhästar

Linn Ingvarsson lade upp för länge sedan på hennes Bilddagbok att hon skulle sälja Phillen, hon lade upp annonsen och allting. Han såldes för närmare 100 000 och det tyckte en "läsare" var dyrt. Då tyckte Linn såhär:

Jag har ingen aning om hon tänker så längre men jag tycker absolut inte att det är bara är halvdana lunkhästar för mindre än 100 000!

Tack för tipset Julia motivate.blogg.se

11 kommentarer:

  1. Ja, det beror ju på vad man har för syn på hästar.

    SvaraRadera
  2. Cupido måste ju vara extremt "lunkig" då eftersom de fick honom så billigt ;) Även om han var dyrare i Holland var han ju fortfarande väldigt billig. Leeet's just say att holländarna inte säljer en såpass "bra" och "frisk" häst för så lite pengar. Kanske värt att tänka på när han nu är konstant sjuk.

    SvaraRadera
  3. team sl ligger bara" på en åttonde "plats" på bloglovin

    SvaraRadera
  4. väldigt många duktiga hästar säljs jättebilligt för det finns för många hästar på marknaden

    SvaraRadera
  5. Alla har inte råd att köpa dyra hästar, vi kanske köper "Lunk" hästar men som vi sedan tränar upp och så får vi en 100 000 som vi arbetat fram inte som en jävla bortskämd snorunge som hon verkar vara ibland som har råd med dyrare hästar -.-!

    SvaraRadera
  6. Lillan kostade 350.000 och jag är en säker källa.

    SvaraRadera
  7. Haha det är absolut inte bara halvdana lunkhästar som kostar mindre än 100 000 ;) beror HELT på vem man köper hästen av. Phillen har ju inte heller några supergångarter eller förutsättningar för att komma längre än han var med linn så han är väl på sätt o vis lite halvdan han också.. ;)

    SvaraRadera
  8. vafan ?!? det är så fel! man kan hitta toppenhästar som verkligen kan bli nått för hälften så billigt!

    SvaraRadera
  9. Hej

    Hoppas det var okej att jag printade från din blogg x) Gjorde själv ett inlägg om det där .. Blir så sjukt irriterad ! http://swejumpingteam.blogg.se/2011/august/lite-personligt.html

    Allting inom hästvärld och "vanlig" värld handlar om pengar . Om man inte har pengar är man inte värd något . Lite så är verkligheten ...

    P.s ! Säg till ifall jag ska ta bort inlägget .. :P

    SvaraRadera
  10. Haha, najs att du tog med det ;D Själv blev jag riktigt förvånad när jag såg vad Linn hade skrivit...

    SvaraRadera
  11. Lunkhästar.. verkligen inte..
    jag köpte min ponny för under 20.000, förra ägarna såg henne verkligen inte för den hon är. Vi kämpar på även om vi inte kommer bli något "stort". Hon är värd mer i nuläget även fast hon är gammal nu. Fast jag bryr mig inte, pengar har ingen betydelse, jag kommer nog aldrig sälja henne.

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!