26 juli 2011

Till Tyra

Till Tyra som i DETTA inlägget får sitt mail om sin ponny Robin publicerat. Kan det var denna ponnyn och i så fall en Anna Petersson som tidigare har tävlat henne?

Här är länk till tdb: http://tdb.ridsport.se/horse_results/29393?time_span_end=2011-12-31&time_span_start=2011-01-01

 Tror jag lyckades leta fram en bild också! Dock väldigt dålig kvalité:

6 kommentarer:

  1. såg på fb att tilda från pa3 börjat blogga igen sundsvallsponnyn.blogg.se

    SvaraRadera
  2. INLÄGG TILL dig :)

    http://sundsvallsponnyn.blogg.se/
    Tilda från ponnyakuten 3 har gjort blogg igen.

    // Sally Rönngård

    SvaraRadera
  3. Haha japp, det är alltså jag som är Anna petersson och har mejlat till dig, ponnysanning om Robin :) Jag hade nog varit väldigt otydlig med att skriva vem jag var i mejlet för det var flera som trodde att jag bara hade provridit henne! Men Robin är alltså min häst nu, jag har haft henne sen 2008 :)

    SvaraRadera
  4. Det här hittade jag när jag sökte runt lite, stängde dock ner sidan när jag kopierat texten och nu hittar jag den inte igen :/

    "Robin
    Sv. Ridponny. Korsning med Arab, Eng. Fullblod, Russ och Svenskt Halvblod. Född 1996.
    e. Cordo u. Cirona
    Robin har jag snart haft i ett år, och vi har tävlat i hoppning och dressyr. Och Paketjakt. Innan jag köpte henne så tävlade hon med Antonia Lönberg. I hoppningen har vi tävlat LC som högst, men tränar runt 90-100cm. I hoppningen tränar vi för Victoria Larsson, hon har hjälpt oss mycket. Vi tränar även för Susanne Gelinder, hon hjälpte mig och Robin väldigt mycket i början!
    I sommar ska vi börja åka dit igen. I dressyren har vi bara tävlat en gång, LC. Troligen hennes första någonsin. Vi kom 2:a! I år ska vi tävla Ekohus Cup 2009.
    Under 2009 kommer jag tävla Robin och Jumper (min syrras B-ponny) I Ekohus. Mitt mål med Robin är att hoppa LB och att starta LC i dressyr med högre resultat. Kanske det blir någon LB?"

    Det är samma ponny, det är jag säker på eftersom att det är samma bilder som används.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lilla Robin då. <3 Vi saknar henne här.
      /Antonia Lönberg

      Radera
  5. hej vill du göra bloglovin byte med oss? :) eller du kanske inte gör de?

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!