11 juli 2011

Solero 33

Ni vet väl att Winnetoo är rankad på 10:e plats på bästa ponny i Sverige. Men ni kanske inte visste att Elinas (http://ponilovers.blogg.se/) ponny Solero 33 är rankad som 2:a?

Tack för tipset www.lisaochklara.blogg.se 

20 kommentarer:

  1. Bara så du vet så har hon skrivit att dem e nummer etta i bästa ekipage!

    SvaraRadera
  2. den där listan är ju verkligen inte en lista över bästa ponny i sverige? wild at heart T har 450 poäng och är överlägset etta på ranking över ponnyer i sverige (i hoppning). de där har ju inte ens en fjärdedel så mycket poäng så det är någon annan rankinglista, men definitivt INTE över sveriges bästa ponny....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detta är listan för de som samlat ihop mest poäng i hela sverige på regionala tävlingar.

      Radera
  3. Jag tycker inte den rankingen är riktigt att lita på när det gäller den som är bäst. Man får ju poäng varje gång man placerar sig i regionala/nationella/elit klasser. Så ettan kan tex ha ridit 100 LB med placeringar i hälften medan en längre ner på listan kanske bara har ridit 10 MSV A men vunnit alla. Därför tycker jag inte man kan säga att de där listorna rankar de bästa..

    SvaraRadera
    Svar
    1. jo eftersom du får runt 30-40p när du placerar dej/vinner en nat. MsvA, medan du bara får t.ex 18p om du vinner en nat. LA. Så jo, den är att lita på. Dock är denna lista för bästa ponny på regional nivå, alltså är detta bara regionala poäng!

      Radera
  4. inlägg: http://lukasochjag.blogg.se/2011/july/julias-nya-hast.html

    SvaraRadera
  5. Det minsta du hade kunnat göra är väl att printa din egna bild?

    / Eqeuster.

    SvaraRadera
  6. Det är inte hela sverige, det är bara i sthlm ;) de är rankade lite sämre om man tar hela sverige.

    SvaraRadera
  7. Jag vet inte hur de sökt, men den listan är inte aktuell över bästa ponnyer i Sverige :)

    http://tdb.ridsport.se/horse_rankings?age_end=100&age_start=0&category_id=all_ponys&time_span_end=2011-12-31&time_span_start=2011-01-01

    är den riktiga listan...

    SvaraRadera
  8. Haha lite kul att folk missuppfattar listan. Det är ju över bästa D-ponnyerna på regional nivå! Men är det inte Celeste på nr 19 som Nicholai har ridit?

    SvaraRadera
  9. Det är bästa d-ponny på REGIONAL nivå!!
    Ix de alune(stav) lillen(wild at heart T) är ju 5662583268634 gånger bättre än lilla winnetoo:s

    SvaraRadera
  10. det är bara för deras "nivå" eller vad man ska säga, reg

    SvaraRadera
  11. Ny stalkerblogg

    nickestalker.blogg.se

    SvaraRadera
  12. hej, den dära listan är över zon väst! Hon som ligger etta på den här listan är Linnea Sundberg på Goodlooking, och hon tävlar för Arvika Ridklubb (tillhör värmland), så listan hör inte till stockholm heller :) <3

    SvaraRadera
  13. listan är även bara för de regionala tävlingarna! Linnea Sundberg på Good Looking som ligger etta på denna lista har bara startat regionalt och jag känner henne väldigt väl! :)

    SvaraRadera
  14. Det fanns 2 munsboro hästar på den listan och min kompis har en munsboro häst ( det är uppfödnings namnet)

    SvaraRadera
  15. va roligt att det går så bra för solero med hans nya ryttare :) har hon en blogg? solero tävlade mycket på min tid och gick alla stora klasser (baltic cup osv.) om jag inte mins helt fel. riktigt fin ponny iaf :) det här var väl rankingen för regional, tävlar han högre än så nu?

    SvaraRadera
  16. http://josefinaidermo.bloggplasen.se hennes häst Living Doll är rankad 3:a :)

    SvaraRadera
  17. lite sent ute haha, men såg det på google när ja sökte mitt namn (;)) å dethär är de poängen vi ryttare har tjänat ihop under våren på regionala tävlingar. Jag har poäng från nationella också, men dom räknas inte in när man söker på bästa regionala. Alltså hade jag mer poäng än så bara att nu sökte denhär personen på bästa D-ponny i SVERIGE på regionala tävlingar.

    SvaraRadera
  18. och ja, listan är för HELA SVERIGE :)

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!