29 juli 2011

Dagens fråga

Hur tror ni att jag är bakom den här datorskärmen som döljer min identitet? Är jag blyg? Elak? Glad? Ärligt? En person att lita på etc.

Om du kommer med den beskrivningen som är bäst enligt mig får du en länk och betyg på din design!

40 kommentarer:

  1. Vi tror att du är en framåtriktad, glad och trevlig tjej. En som man kan lita på. En med humor och gör gärna galna saker! =)

    SvaraRadera
  2. jag tror att du är en omtänksam tjej som ber om ursäkt om du på något vis skrivit något elak vilket du aldrig har gjort enligt mig. isf har det bara varit ironi. du är liksom inte som gangsterponny som bara kör sitt race och tror att hon kan allt.
    eller.. så är du kanske både gangsterponny och ponnysanning? vem vet? ;)

    SvaraRadera
  3. Jag tror du är glad och ganska ärlig men skulle inte vilja göra någon illa (tycker man ser de på ditt skvaller) Du är lite blyg men vågar stå för den du är:)

    SvaraRadera
  4. jag tror du är snäll och glad :)

    SvaraRadera
  5. Jag tror att du är en snäll tjej, med energi. Som kan slänga ut kommentarer om någon hackar på dig. Jag tror du inte är särskilt blyg utan galen! ;)

    SvaraRadera
  6. Hej Ponnysanning :)

    Vi har nyss startat en hästblogg och har endast haft den i ca två veckor. Vi skulle behöva lite hjälp med att komma igång. Så om du tycker våran blogg är något att rekommendera får du mer en gärna göra det. Det skulle uppskattas massor! Många kramar Evelin och Yrla / Horsefocus :)

    SvaraRadera
  7. typ en glad prick, som har lätt att vara både oserös och seriös ;) Tror oxå att du är "bra" på att prata och har stort ordförråd (a)

    SvaraRadera
  8. Jag tror du går att lita på, rolig, ärlig, men inte taskig, galen! :D

    SvaraRadera
  9. Jag tror att du är typ blond, sprallig och snäll. Men du har även lätt för att vara "elak" i de situationer som det krävs. Jag tror att du även är smart trots att det kanske inte syns på utsidan.

    SvaraRadera
  10. Jag tror du är en människa som bryr sig om alla hästar och människor då du aldrig skriver något illa om häst eller ryttare. Jag tror också att du är väldigt försiktig och lugn person som inte gillar uppmärksamhet, men vill ändån vara i rampljuset. Jag tror att du kan vara väldigt bestämd när det gäller. :)

    SvaraRadera
  11. Jag tror att du är en ganska blyg tjej,och uppfattas på fel sätt ibland.Men när man lärt känna dig så vet man att du är ganska snäll och ställer upp för dina väner.
    Men inte allt för snäll,utan kan vara lite hård ibland också.

    SvaraRadera
  12. Du värkar vara en tjej som inte vill något illa.
    Här på bloggen tar du bort inlägg om någon/några inte tycker det är okej, alltså lyssnar du på oss, som vissa andra skvallerbloggar inte gör. Du är nog rolig och trevlig, väldigt snäll och omtänksam!

    Tack för en bra blogg också :)

    SvaraRadera
  13. En glad sprallig tjej med mycket gott inom sig som alltid ber om ursäkt om du säger nått fel och berömmer folk vilket alltid uppskattas. På någåt sett får jag för mig att du är blondin och ganska långt hår. En ärlig tjej som tar saker och ting på allvar om det behövs. Själv tycker jag du är duktig på intressant skaller och inte letar en massa fel hon dem kända bloggarna utan bara intressanta saker :) Ja, det är hittills det jag kommit fra till om dig :)

    SvaraRadera
  14. Som många andra tror att du är en glad och
    farmåtriktad tjej:D
    som alltid är glad och posetiv:D
    kan inte tänkamig att du är sur.
    du värkar snäll och ingen som kastar skit övar andra.

    SvaraRadera
  15. Jag tror att du är en pigg och glad tjej som är väldigt ärlig och lätt att lita på ? :)

    SvaraRadera
  16. Jag tror du är en snäll och omtänksamtjej
    Fast när någon gör något Förj**ligt så
    kan du bli riktigt arg!
    Jag tror där med oxå att du är en
    lugn tjej som inte stressar för mkt!
    Och du är oftas skötsam fast ibland
    blir det lite bus :)


    Kmr typ inte mer :)
    Kram Mathilda

    SvaraRadera
  17. Hej!
    Jag tror du är en glad tjej med egen vilja som gärna säger sin åsikt om saker och ting :) du är snäll , men om någon är elak leker du inte "snälla bamse" direkt ;) men om nån t.ex ber snällt så gör du förstås det du kan :)

    SvaraRadera
  18. Jag tycker att du verkar vara en snäll och omtänksam person, som hjärna busar till det lite, och som töjjer LITE på sanningen, men bara 0.½ av 100, gangsterponnyn töjjer 100 av 100! Tror även du är en söt tjej;) LOVE YOUR BLOGG!!!!♥

    SvaraRadera
  19. Jag tror att du är en glad person men lite blyg. Tror nog dina vänner som du brukar var med kan lite på dig, men jag tror inte att så många du inte känner gör det , för det jag menar är att du driver ju liksom typ sveriges störsa skvaller blogg, och då kanske nån säger nå som du tänker "å det här blir ett bra skvaller" ..

    SvaraRadera
  20. http://dressyrmupparna.se/sneak-peak-7/9139#comments

    Linn borde väl inte hoppa om hon är öm i ryggen?

    SvaraRadera
  21. tror du är mörkblond, lagom mkt vänner men bara några som ni verkligen e bff typ ;) seriös när det behövs, har gott ordförråd och smart. Rolig, har humor och gillar att skojja med folk. galen och har lätt för att få nya vänner. tror inte du är blyg över huvtaget, bara ibland när du känner dig osäker

    SvaraRadera
  22. Jag tror du är brunett ( om man får gissa hårfärg XD) jag tror du är ganska blyg. Men ärlig och står för det du gör även ber om ursäkt om du gjort något fel. Tror nog du är en väldigt glad person som skrattar mycket ;D

    SvaraRadera
  23. Jag tror du är en snäll, glad och rolig kompis. Du är nog rätt "bra på att ´vara elak" när du väl behöver det, du verkar även prata bra "svenska" inte typ "blitt" osv (:
    Kram ♥

    SvaraRadera
  24. jag tror du är lite blyg, men står för det du skriver och säger, vill inte såra någon ( vilket märks när du skvallrar) men en ärlig person som går att lita på, och glad såklart :D

    SvaraRadera
  25. Tror att du är lite blyg med sådana du inte känner, men riktigt rolig och framåt tillsammans med vänner! Ärlig och omtänksam också tror jag... :P

    SvaraRadera
  26. Jag tycker du verkar vara en glad tjej med mycket humor. Du är bra på att reflektera kring skvallret du skriver om vilket visar att du är rätt så smart. Du skriver inte elakt om någon så du jag antar att du är snäll och även lite oseriös, men det gillas bara! Det är min uppfattning om dig :).

    SvaraRadera
  27. Jag tror att du är lite blyg med folk du inte känner. Men att du ändå är glad och snäll och kan bli riktigt skämtsam osv när man känner dig. Sedan tror jag du är ärlig och en person man kan lita på :)

    SvaraRadera
  28. Snäll, glad, påhittig och rolig! :D

    SvaraRadera
  29. jag tror du är ganska falsk och inte vågar stå för vem du är. men de är vad jag TROR, jag har ju ingen aning ;) GRYM blogg föresten :D

    SvaraRadera
  30. Hej, Jag tror att du är en snäll tjej som är väldigt ärlig, men jag tror att du har din atetyd. Jag tror inte att du är blyg precis,har din humor & med din atidyd kan du säga ifrån och tala om vad du tycker. / galna.devote.se

    SvaraRadera
  31. Jag tror du är en väldigt ärlig tjej som tänker på vad hon skriver, och verkar ta hänsyn till alla.
    Vet vad du pratar om, och det är inte ofta du har sakfel, och är det något som tas illa upp, så tar du genast bort det :)

    SvaraRadera
  32. Jag tror du är en ärlig person och vågar berätta och stå för va du tänker och tycker.
    Samt att du är en glad & snäll tjej som tänker på andra.
    :)

    SvaraRadera
  33. Jag tror att du är en sprallig, glad, snäll tjej. :)

    SvaraRadera
  34. Snäll, rätt "framåt", rolig, väldigt ärlig, bra betyg, seriös men kan bli lite smått oseriös ibland(lite busig xd) och väldigt uppmärksam.

    SvaraRadera
  35. Hej Ponnysanning!
    Jag tror att du är en glad och go tjej. Du kan vara lite blyg innan du lärt känna någon men när du gjort det är du sprallig och kan säkert hitta på halvgalna saker. Jag tror du är lugn i dig själv och omtänksam. Du vill inte såra någon för att få dig själv att må bättre, du är glad för andras framgång. Du vågar stå upp för dig själv men lyssnar ändå på vad andra har att säga. :)
    Kram

    SvaraRadera
  36. Jag tror att du är snäll och pålitlig. Inte en sån person som vill skada nån, en sån person som vill att alla ska ha det lika bra. En person som skrattar åt det mesta, och säger förlåt om man råkat såra någon.
    Du får att lita på till 100 % och berättar aldrig hemligheter för någon.
    Du är helt underbar!!

    SvaraRadera
  37. Jag tror du är väldigt, väldigt blyg, men ändå väldigt snäll.
    Possitiv, glad & frammåt. Ärlig & omtänksam.
    Du står för dina åsikter och skulle aldrig vara elak mot någon med vilje. Smart & mycket humor :)

    SvaraRadera
  38. Jag tror att du är en väldigt snäll men lite envis tjej.
    Men sammtidigt lite blyg när på kanske träffar någon stor bloggare eller liknande.

    Men om jag skulle föreställa mig dig irl så är du en söt, hjälpsam, lite blyg, envis häst tjej :)

    Oftast seriös, men ibland när du är med dina närmaste kompisar så kan du vara oseriös och hitta på lite galna saker haaha :D
    Sen så tror jag också att du har en gangska bra humor.

    SvaraRadera
  39. Jag tror att du är en glad och snäll men lite blyg person! Man kan förstå att du/ni (?) inte vill visa er identitet på bloggen, då man inte vill bli dömda, eftersom bloggen är en roll! Jag tror säkert att du är jättetrevlig och att du inte menar någon nått illa, den som är med i leken, får leken tåla, right? Du skriver aldrig elakt skvaller, jag har följt bloggen länge och jag har inte sett ett endaste elakt inlägg. Jag tror att du är jättesnäll och en bra vän!

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!