2 juli 2011

Bilder på Brave Heart

Bilderna är från igår när Victoria (ponilovers) tävlade med Brave Heart. Bilderna är tagna av Amanda (www.teamnyman.se)som hon tog på framridningen. Jätte fina bilder och snyggt ekipage.




11 kommentarer:

  1. Nu är Thonna på annons igen: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=501636


    louisemattsson.bloggplatsen.se

    SvaraRadera
  2. hon är ju längre än linn när hon red braven! fet diss på de !!! Dessutom går han ju bakom hand och ser rätt lång och slapp ut... Tycker linn skriver allt som ofta att hon vet att braven kan bli en av sveriges bästa dressyrponnyer men det ser inte så ut nu...

    SvaraRadera
  3. Nellie säljer Thonna.. Antagligen därför Olsson har haft henne för "tillridning?". http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=501636

    SvaraRadera
  4. asså ska inte detta va en skvallerblogg?

    SvaraRadera
  5. Till anonym:
    Du, jag ska säga dig en sak!! Kom inte och säg att han går bakom hand, är "slapp" och inte arbetar, FÖR DET KAN DU GE DIG PÅ att han gör! Hon är INTE ett dugg för lång på honom.
    Dessutom har hon bara haft honom i några månader. Vicky har 3-4 år kvar på ponny, och hon kommer antagligen ha kvar honom så länge som möjligt, det tar tid att lära känna sin ponny, okej?! Dessutom är skillnaden på Roxelina & Brave Heart enorm. Braven har haft problem med bihålorna och ryggen, därav en svacka och det tar TID för honom att återhämta sig, Vicky vet själv att han ÄR en svår ponny, det har t.o.m Linn skrivit på sin blogg FLERA gånger! Okej?! Dessutom vet jag hur Vicky rider sin häst eftersom jag varit med i hennes stall och fotat henne när hon ridit. Hon rider alltid lugnt, mjukt och avslappnat och ställer krav på sina hästar. Att påstå att hästen inte arbetar, genom att titta på några bilder, kan jag säga dig att då är du helt ute och cyklar. Tänk dig för innan du skriver något dumt hädanefter. Du vinner INGENTING på att sänka andra, det visar bara hur enormt patetisk och osäker du är innerst inne!

    SvaraRadera
  6. Svart till ANonym: Har du tänkt på att det kanske är i början av framridningen, ingen häst går perfekt innan man ridit igenom den ordentligt!

    SvaraRadera
  7. Tycker det här är en bra skvallerblogg
    Det behöver väll inte vara elakt och kränkande för det är en skvallerblogg här får man ju reda på lite smått och gott i hästvärlden

    SvaraRadera
  8. Tycker att hon sitter så illa, både på den ponnyn och fjordingen...

    SvaraRadera
  9. du där mandyz? hon är visst det då för lång för hnm, benen hänger fan över magen! fattar nt vrf hon köpte hnm, när hon är för lång? hon kommer nt kunna ha hnm länge. dessutom kan hon nt rida hnm, han hade det mke bättre hos Linn!!!!!!!! hon red hnm jättebra, han såg alltid så pigg & glad ut, nu ser han nt alls glad ut. & han går bakom lod!

    SvaraRadera
  10. Kritik ska vara konstrukiv, inte kränkande. Ge tjejen en chans, tror inte att Linn red Braven perfekt från starten faktiskt. Och så är det med de flesta hästar. En bra häst, en häst med kapacitet måste man vänja sig in med. Hon lägger ner energi för att braven ska ha det bra, och att lära känna honom. Hon ser hästen, inte priserna, så uppenbarligen ger honom tid att känna in henne, och likväl som hon vill känna in honom.

    Hon är ung, hon har tid. Knip tills du själv kan uppvisa samma resultat med en häst av samma kaliber, eller kan bevisa din kunskap på området.

    SvaraRadera
  11. Mandyz, hästen går bakom lod, inget att diskutera.
    Tycker även att det är sorgligt att tjejen ser ut att såga i hörnen..

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!