26 juni 2011

Visste ni att..

Visste ni att Nicholai von BH har haft en ponny som Kristina Warg haft? Den b-ponnyn Kristina red sina tre första SM på hette Lille Willy och Nicholai hade den lite senare. Jag vet inte om han köpte den av Kristina eller hur det var. Dock tror jag inte att den gick så bra med Nicholai som med Kristina! Men sak samma.

Den ena bilden är från Nicolais hemsida och den andra är från Kristinas blogg, det är två bilder på henne och Lille Willy.



5 kommentarer:

  1. Nicholai hade willy för att tävla honom åt försäljning, de kvalade sm men de gick ganska dåligt på själva sm

    SvaraRadera
  2. Älskar bloggen!
    Verkligen den bästa skvallerbloggen enligt mig!
    Här är även ett inlägg som handlar om din blogg.. http://teampf.blogg.se/2011/june/basta-skvallerbloggen.html#comment

    Kram! :)

    SvaraRadera
  3. Efter att Kristina haft willy så såldes han till irland och där ifrån till sven ingvarsson, kungsbacka där han stod på gröna gården som den så kallades där jag bodde (student boende. Är tidigare elev på SRG) så jag fick ta hand om Willy. Nicke tävlade sedan Willy åt sven tills han såldes igen :) Såå ligger det till..

    SvaraRadera
  4. VAnn de en MSV B så har det ju gått bra iaf :D

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!