26 juni 2011

Cabi

Woho! Har information om Saras nya ponny! Cabi! Han säljs för att hans ägare "växer så det knakar". Tryck roligt om detta var läsvärt! :) Tack så mycket Nelly (ccchipper.blogg.se)

Beskrivning

Cabi är troligen en renrasig knabbstrupper imp Danmark f-05 som nu vi 6 år mättes till 138,5. Otroligt arbetsvillig ponny med mycket energi som älskar att hoppa.Vi köpte honom som en relativt oerfaren ponny augusti 10 då vi ser potensialen i honom som en utmärkt hopponny.Han har startat upp till LA med 4 fel och har flera nollrundor reg. LB och gått 2 st Avd A och har redan placeringar upp till reg. LB, inte tittig på hinder.Har har lätt för sig då han är stöpt i rätt form, mycket hingstlook över honom.Stadig i form i alla gångarter, påbörjad skänkelvikning och gör galoppombyten lätt, välriden med tanke på sin lilla rutin han har men otroligt lättlärd.Han är otroligt snäll ponny på alla sätt, lätt att last mm.Vill ha en ryttare med mjuk stadig hand och skänkel som är lite mer rutinerad för att Pricken ska komma till sin rätt. Han säljes pga att Jonna har så många ponnyer och hinner inte med alla ordentligt, och att hon börjar bli så lång



3 kommentarer:

  1. Trodde att någon skulle leta upp honom snabbare än så, haha. Väntade för att se hur lång tid det skulle ta..
    Dock är denna texten inte riktigt aktuell, men nästan, då den skrevs förra året ;)

    Ta denna istället som är skriven nu i vår/sommar:

    Cabi är troligen en renrasig knabbstrupper imp Danmark f-05 som nu vi 6 år mättes till 138,5.
    Otroligt arbetsvillig ponny med mycket energi som älskar att hoppa.Vi köpte honom som en relativt oerfaren ponny augusti 10 då vi ser potensialen i honom som en utmärkt hopponny.Han har startat upp till LA med 4 fel och har flera nollrundor reg. LB och gått 2 st Avd A och har redan placeringar upp till reg. LB, inte tittig på hinder.Har har lätt för sig då han är stöpt i rätt form, mycket hingstlook över honom.Stadig i form i alla gångarter, påbörjad skänkelvikning och gör galoppombyten lätt, välriden med tanke på sin lilla rutin han har men otroligt lättlärd.Han är otroligt snäll ponny på alla sätt, lätt att last mm.Vill ha en ryttare med mjuk stadig hand och skänkel som är lite mer rutinerad för att Pricken ska komma till sin rätt.
    Han säljes pga att Jonna har så många ponnyer och hinner inte med alla ordentligt, och att hon börjar bli så lång

    SvaraRadera
  2. Jag känner de som sålt ponnyn :P

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!