25 maj 2011

Liten stor häst

Vad är det här Lisa? Har du inte ridit Star på ett halvår och ska du leta liten häst för dig och din syster? Ska du sälja Star? Eller ska du ha kvar honom? Mååååånga frågor. Lite svar..

14 kommentarer:

  1. Wow, detta är ingen nyhet xd hon började sätta igång hnm precis när det var grevagården, sen har det ju gått super hon har vunnit msvb, msvb med rpc osv:)

    SvaraRadera
  2. Jag kommer inte in på dressyrmupparna! :O

    SvaraRadera
  3. Hon tävlade ju Star för några veckor sedan ;) I Udevalla, finalen på eliten! Var där så såg henne och star. Hon vann även LA:n tror jag att det var ;)

    SvaraRadera
  4. Seriöst, detta är nog världens bästa skvallerblogg som någonsin funnits om hästar! Jag läser fan 24/7, haha. Asbra verkligen, du kan skvallra riktigt bra utan att snacka elakt om någon eller så. Keep the good work :D

    SvaraRadera
  5. jag har en kompis som står i samma stall som Lisa, dem skulle sälja Star för att Lisa inte skötte sig i skolan från första början, sen skötte hon sig tydligen bättre och fick börja rida men vem vet det kanske är tillbaka? Tydligen tar hon inte så bra hand om honom heller, rider typ 3 dagar i veckan och när hon väl rider hinner hon skritta, trava, galoppera, hoppa upp till 120 trava och skritta av.. Kanske bra att ponnyn säljs till nån som kan ta hand om den!

    SvaraRadera
  6. Hejhej! Har ett tips åt dig!
    Du kanske kan skriva något om den här tjejen, (det är två stycken som har bloggen) hon heter Felicia o vann finalen Mountainhorse ponnycup i strömsholm förra året!
    Det priset man får när man har bäst poäng av alla kategorier, asduktig tjej. Då vann hon ju bland annat en träning för maria gretzer nästa vår. Det blir ju lite tråkigt att bara skriva om samma bloggar hela tiden så här kommer en ny du kanske kan skriva om också!
    Tack för bästa bloggen du har!

    SvaraRadera
  7. Haha, glömde ju att skriva vad bloggen hennes heter: www.remoont.blogg.se

    SvaraRadera
  8. Kanske hon börjar tröttna...

    SvaraRadera
  9. Men asså då kan det ju inte ha varit lisa som hade bloggen efter som det typ stog för 2 veckor sen
    '' har ridit star idag'' så det var då inte hon som hade gjort bloggen.

    SvaraRadera
  10. Har du sett det här inlägget ---> http://irama.blogg.se/2011/may/skvallerbloggar.html#comment

    Håller helt och hållet med! :)

    SvaraRadera
  11. hon har inte ridit på ett halvår men tävlade redan msv a på Star i helgen?.. inte okej.

    SvaraRadera
  12. Ryktena att Lisa inte tog hand om Star har jag också hört. Eller snarare prioriterade bort, kanske ett dalande intresse..?

    SvaraRadera
  13. Hej
    Följde Ponnyakuten och Lisa och star! Men de sista va ju att de skulle till veterinären? Vad va det med Star och är de bra nu?

    SvaraRadera
  14. För er som inte läste: HON ÄR IGÅNG IGEN. Någon annan kan ju ha ridit igång honom, i hope.

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!