27 mars 2011

Lisa ♥ Alexander

Lisa Mellert från ponnyakuten är för er som inte visste tillsammans med en kille och dom är jättesöta ihop! Men en sak kan man ju undra över. Lisa har status "Har ett förhållande med Alexnader Askengren" på sin profil på facebook. Men när man går in på hans så har inte han det. Undrar vad det beror på?





























Förresten! Ni missar väl inte senaste avsnittet av Ponnyakuten som finns ute på webben nu?

7 kommentarer:

  1. Det beror på att han har valt att inte visa all sin information till anonyma! Eller så har det varit standard inställningen, och Lisa har ändrat men inte han:)

    SvaraRadera
  2. det beror ju då antagligen på att han inte vill visa anonya vem han är tillsamans med, det är en inställning man kan ändra till. Han kanske inte vet hur man ändrar tillbaka eller bara inte vill visa? (: för han måste ju godkänna om hon har en "länk" till han på facebook, att dem är tillsamans. Bara en gisning:)

    SvaraRadera
  3. Jag GISSAR att du inte kan se det eftersom att du inte är vän med honom. Man kan ju välja vad man vill visa för sina icke-vänner.

    Eftersom att det INTE GÅR att hon har det på sin profil, att det är en "länk" till hans profil och att han inte har, så gissar jag på det.. ;)

    SvaraRadera
  4. Det beror på att du inte är vän med han och då kan man inte se det på vissa personer:)

    SvaraRadera
  5. Visst kan det bero på att du inte är vän med honom, men det där har hänt mig med två vänner också, den ena hade gift med ... och den andra hade singel. Facebook är lite skumt ibland!

    SvaraRadera
  6. E han född 89 o hon 96? Wow

    SvaraRadera
  7. Alexander är inte född 1989 (till hon ovanför), och du kan inte se det för att du inte är vän med honom. Som du säkert förstår går det inte att ha ett förhållande med någon som inte har det på sin Facebook.

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!