20 mars 2011

Håller inte vad dom lovar

Kommer ni ihåg header tävlingen som Dressyrmupparna lade upp för ett tag sedan? I den tävlingen skulle man skicka in en header enligt deras krav som dom skulle kunna använda i deras blogg. Sedan den tävlingen har dom inte nämnt något om den. I frågestunden(http://dressyrmupparna.blogg.se/2011/march/svar-fran-fragestunden-del-1.html#comment) som dom publicerade igår så var det en som hade frågat när dom ska byta till en snyggare design. Dom svarade att det var ett företag som gör den headern.

Dålig stil? Att läsarna lägger tid på att göra en fin header och sen så nämner varken Ingrid eller Linn att det är ett företag som gör den.

Tack Maja!

5 kommentarer:

  1. Vi kan ju inte välja en header som de skickat in "bara för att" om det inte finns någon som passar och är våran stil.

    SvaraRadera
  2. nicholai's stalkerklubb Fanny, Hanadi och Alicia har gjort en blogg!
    http://nickestalkers.blogg.se

    haha, desperata jävlar!

    SvaraRadera
  3. linns "blogg" http://wixies.blogg.se/

    SvaraRadera
  4. Hej!
    På bloggen har du nu chansen att önska ridövningar, dressyr som hoppning som sedan visas av ryttaren/ridläraren Eleonor och hennes praktikant Sara på video!
    Detta är alltså en unik chans att få tips från coachen DIREKT genom Vlogg.

    Besök bloggen för att önska övning som DU vill se de utföra! Den bästa önskningen BELÖNAS!
    / Eleonor

    SvaraRadera
  5. Håller med det Linn själv skriver. Sen stod det faktiskt inte att företaget gjorde headern, bara själva designen. Läs mer noggrant i fortsättningen.

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!