21 jan. 2011

Hiss och diss om "små bloggar"


* Tvillingryttarna.blogg.se får en hiss! Ganska varierad och rolig update av det jag såg iaf, brukar inte läsa deras blogg vanligtvis. Extra plus för att dom tycker att min skvallerblogg är den bästa, haha. Dock ful design..

*http://equuspuppis.blogg.se/ hiss! Mycket bilder och även filmer. Snygg, stilren header men resten av designen var dock väldigt ful. Annars en bra blogg med rolig update.

*http://classicalpony.blogg.se/, snygg, snygg, snygg design! Ganska suddiga bilder i headern dock. Roliga inlägg. Hade varit roligare med "namn bilder". 


http://rrunningfree.blogg.se/ får tyvärr en diss. Tråkiga inlägg och rörig design. Dock snygg header och bra bilder.

*http://martamalm.bloggplatsen.se/, FET DISS. Tråkiga inlägg utan bilder, och dom få bilder som är urkassa. Kass header dessutom..

*http://asslatjejerna.blogg.se/, sjukt ful header.. Dålig uppdatering och allmänt tråkiga inlägg. 




6 kommentarer:

  1. Classicalpony tycker jag är en extremt rolig blogg :D + att det är mina vänner som bloggar där ! ^^

    SvaraRadera
  2. Grymt tråkigt.. inte ett dugg kul att läsa om sånna här små bloggar.. det är ju ändå dom själva som vill att du ska göra det och skriver sina bloggar. jättetråkigt. Skriv om något bättre :)

    SvaraRadera
  3. Tycker det är kul när du tar mindre bloggar så får man lite flera att läsa! :) Kul att du kör blandat s¨må och stora bloggar.

    SvaraRadera
  4. du f¨år gärna skriva ngt om min blogg i din skvallerblogg :)

    SvaraRadera
  5. Tycker inte du att www.classicalpony.blogg.se's header är ruskigt lik www.ponnyochryttare.blogg.se's? kan vi ha hittat en copycat? ;)

    SvaraRadera
  6. Vad menar du med våran blogg? Är det inte bara du som har den eller är ni flera? :P

    SvaraRadera

TÄNK PÅ ATT:

- Min skvallerblogg handlar om er, därför ska ni maila mig om det är något som inte passar. Prata med mig innan ni anmäler!

- Jag gör den här bloggen för er, inte för någon annan. Därför ska ni inte ta er tid att kommentera massor med elaka kommentarer!