31 juli 2011

Känner ni igen henne?

Känner ni igen Juliette från Ponnyakuten. Enligt mig har hon förändrats mycket! Men på ett positivt sätt såklart, enligt mig :) Tycker ni hon har förändrats och i så fall hur?

Johanna Grants blogg?

Fick in en länk som löd: http://johannagrant.wordpress.com/. Senaste inlägget var i april men jag tror inte att detta var Johannas blogg? Eller tror ni det? Verkar inte riktigt hennes stil och sätt att skriva på. Tror ni detta är ännu en fakeblogg eller Johannas förra?

Skånes blondin

Fick in ett tips av en tjej som ville uppmärksamma en känd blogg i Skåne. Tydligen har Emmy, som hon heter, varit en mycket duktig tävlingsryttare och haft fina hästar. Men jag fick slå mig på käften när jag såg hennes blogg. Herregud vilka fördomar jag fick.

 Jag skulle aldrig tro att hon red om jag inte såg mer ingående inlägg på hennes blogg. Så där fick jag en rejäl läxa! Skulle ni tro att hon red och höll på flitigt med hästar när ni skumläser hennes blogg?
Förövrigt en rolig blogg och hon verkar as go.


http://emmyalexandra.blogg.se

Partyprissar är vi allihopa, allihopa, allihopa







Bra jobb

Jag tycker att Kristina Warg har gjort ett jättebra jobb med sin häst Wild At Heart, det verkar dock inte Linn Olsson tycka om man tittar på vad hon kommenterade i DETTA inlägget!

3 way to go

Dagens failbild

Dagens failbild inskickad av Caroline (http://carolinesoderberg.blogg.se)

Gamla bilder

Två gamla bilder på Nicholai och Bilbo från ponny SM (?) 2009!


30 juli 2011

Lite väl likt

Hm, lite väl lika inlägg det där eller? Dressyrmupparna publicerade sitt den 28e juli medans TeamSL publicerade sitt den 29e.


Tack för tipset www.dressyrponnisarna.blogg.se

Diss eller hiss?

Ni ser ju nedan att Linn dissade v-formade pannband. Hon skrev att hon inte förstår vittsen med dom.
Men på andra bilden ser jag en annan åsikt... Så vad tycker egentligen Dressyrmuppen Linn?

Dagens failbild

Chatroulette

Fick ett mail av Simon att jag kunde publicera mailet nu för att han ville se det så here we go:

Hej Ponnysanning!

Min kompis var inne på chatroulette för någon vecka sen och hittade en halvkänd bloggare, nämligen Simon Lindbäck (http://simon.lindbacks.com/)! Ville dock inte visa konversationen då de skrev nummer & msn till varandra men det började såhär:

Simon - tjenis penis :))
Kompis - hallå du ;)
Simon - ååålder ? :))
Kompis - 13 , dusj xp
Simon - 14 , najs 
Kompis - du bor i ?
Simon - MALMÖ förfaun !
Kompis - jag med ;)
Simon - ska vi ta ett ligg ikvl ? :)
Kompis - om jag vill !
Simon - får jag se bröst redan nu så jag vet vad jag har att förvänta mig ;))
Kompis - om jag får se snopp nu ;)
Simon - klart du får :))

Vad jag har fått höra av min kompis är att han blottade sig & hon detsamma, vilket jag dock inte tror är sant? Sedan bytte de nummer & min kompis träffade honom för 1 vecka sen, de ska sov över lördag till söndag i en stuga helt själva & jag vet verkligen inte vad som hände där & min kompis säger inget... Simon har inte haft ett seriöst förhållande sen han var tillsammans med Cornelia (http://taavlingsmupparna.blogg.se/) så han kanske är lite desperat. Riktigt äckligt utav bloggaren att gå in där och visa sin grej liksom och se sova över och kanske ha sex med någon han inte känner, ********!

Min kompis vågade inte skicka in detta eftersom hon driver en ganska stor blogg & hon ville inte visa sig på din blogg....

Hahaha!

Galet lika

Håller ni med mig om att Ingrid Skoog och hennes mamma är helt galet lika? Jag tror vi alla vet hur Ingrid kommer se ut i framtiden i alla fall!


Spännande!

Olivia och Wilma från pa1 ska tydligen skaffa blogg ihop, spännande tycker jag allt!

29 juli 2011

Dagens fråga

Hur tror ni att jag är bakom den här datorskärmen som döljer min identitet? Är jag blyg? Elak? Glad? Ärligt? En person att lita på etc.

Om du kommer med den beskrivningen som är bäst enligt mig får du en länk och betyg på din design!

Dagens failbild

Dagens failbild inskickad av www.karolinaorauni.blogg.se. Det roliga med bilden är att Karolina skriver att hästen står stilla och lika så henne. Får man lov att kalla det fail? ;)





:o

Är det inte ganska fräckt att Johanna(http://johannagrant.se/2011/07/28/3000/#comments)gjort 3000 inlägg på 3 år? Jag tycker också det är fräsigt att göra som jag, 1045 inlägg på 7 månader!

Videoblogg








Kul att jag lyckades med världens kortaste videoblogg!

Lyckats igen

Måste bara säga att Ponilovers nya design är så fruktansvärt snygg. Slår ju nästan alla! En duktig tjej med bloggen http://hallonvit.blogg.se/ har gjort designen!

948 sant

Det var 948 stycken som tryckte på sant på inlägget om chatroulette och Simon. Vanligtvis ska man ju hålla vad man lovar, men det verkar som om jag får behålla mailet för mig själv den här gången. Tänkte först att Simon skulle ta detta med en klackspark då jag inte trodde att detta var sant och bara bullshit. Men jag respekterar allt ni säger och SJÄLVKLART dom jag skriver om. Därför skriver jag inte ut mailet om chatroulette.

Drama

Suttit och spekulerat om att Genne och Skoog kommer mycket bra överens men dom verkar aldrig nämna Linn Ingvarsson. Tror ni det är Linn Ingvarsson som skrivet kommentaren på Isabelles inlägg om Linn Olsson. När man tryckte på hennes namn kom man upp på Dressyrmupparna. Skulle det kunna vara Linn som skrev detta om Olsson?

Flygande häst

Tack så mycket för bilden www.isabelhhakansson.blogg.se

Har alltid velat ha en flygande häst!

Titta undersökningen

------------------------------------->

Drömponnyn till salu



Typ: C  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 1996 
Namn: Filip II  
Connemara valack som har stor kapacitet. Hoppar allt i alla lägen (även med orutt. ryttare), trafiksäker, lastar sig själv, snäll i all hantering och på nya platser. Fullt Frisk. Snäll med andra hästar. Helt enkelt, en KANON ponny!! Startad MSV B hopp, tävlat i Elit ponny laget. Film från GP Final i Scandinavium-10. http://www.youtube.com/watch?v=nAtwRGiTvOY&am p;feature=related
Är i full tävlingskondis. Bär upp lång ryttare. BVSA. RING! Diana 073-8007015
Pris  80 000 kr

28 juli 2011

Look-a-like

Kommer ni ihåg Johanna Grants förra header? Jag tror tjejerna från bloggen hoppning.blogg.se gillade den. Eller vad säger ni? ;)

Tack Johanna för tipset (stallkompisaar.blogg.se)

Haha!

 Nja, man kanske inte borde gå på fester med vänner som skickar in skvaller till mig dagen efter. Haha någon läsare som utnyttjar sina kompisar för att få skvaller... Men jag älskar det. Så tack ännu en gång tipsaren :D


Till dig som undrade

Till dig som undrade vem Anna Kock Göransson är, här är svaret:

Ja rider nu för ekenryttarna förut red jag för skogslotten. Ja är 97a och är född 2a januari df går ja med 96or i skolan. Ja har en sponsor som köper hästar, ja. Att jag har/ haft många hästar, visst. Att alla mina hästar är knäppa ..? Munsboro sultan.. Tyckte ngn han va knäpp va de för att jag kunde it rida .. Ja va typ 8 år när jag fick honom Munsboro Noodles.. Han va sjuk .. Han hade head sheaking syndrom (stavning) Munsboro aussie.. Henne var det något fel på.. Vet inte vad för hon åkte tillbaka till Irland. Arwen.. Hon är som hon är.. Finns inget fel på henne Munsboro Richie c.. Tycker någon att han är knäpp ..? Jao han är 6år o har jäääävligt mkt överskotts energi df bockar han ibland ..? Är det ngn annan som undrar ngt mer .. Skriv te mej på Facebook elr ngt o it på ngn "skvallerblogg" , tack <3 Kram Anna Kock Göransson <3

Allsång

Tobbe Larsson och Anna Habringer var med i publiken på "allsång på skansen" i tisdags!

Tack för tipset Alexandra (alexofisen.blogg.se)

Så bra

  • Har 152 olästa mail
  • Har 672 prenumeranter på Bloglovin
  • Gör 111 inlägg per vecka
  • Har 1065 bloggsvar frågor
  • Har nått stadigt över 3000 per dag
  • Har fått många samarbeten
  • Har bloggat i 7 månader
Någon som har något annat att säga att bloggen är nu awesome och ni är helt underbara? Puss!!!

Vad gör Ingrid?

En läsare ( Felizia - http://feliciablomqvistt.devote.se/) undrade exakt samma som sak som jag. VAD gör Ingrid med händerna?


Sorry för den dåliga kvalitén men så blir det när man zoomar.

Lisa ♥ Alexander = ?

Är inte Lisa Mellert och Alexander Askengren tillsammans längre? Hon har inte förhållandestatus med honom på facebook längre iaf:

Tack för tipset Johanna (stallkompisaar.blogg.se)

Dagens failbild

Dagens failbild inskickad av Lovisa (www.ponnytavling.blogg.se)



27 juli 2011

Isabella till Linn

Jag har inga egna uppfattningar om Linn Olsson som person då jag inte känner henne, utan tycker att hon verkar vara en helgo och ärlig människa! Men kanske har jag fel? Läs detta inlägget så kanske ni bilder er en annan uppfattning, det gjorde faktiskt jag:

http://isabellanilsson.devote.se/blogs/11246638/till-dig-.htm#WriteComment

Avundsjuka Lisa


Tack Johanna (stallkompisaar.blogg.se) för tipset!

Dagens failbild

Dagens failbild inskickad av Sabina (http://sisika.blogg.se/)

26 juli 2011

Sluta rida?

Ska Linn (teamSL.se) sluta rida? Hon skrev på sin facebook "Sista sidan är öppnad, sista kapitlet gjort och nu går även våran saga mot sitt slut.." I kommentarerna under skriver hon att Winnetoo ska säljas på grund av att hon är för stor för honom (vilket jag absolut inte tycker!) och att hon inte vet hur det blir i framtiden på hästfronten. Hoppas verkligen inte att hon slutar rida, för hon är galet duktig på det!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2130231988058&set=a.1539321735671.77420.1613733314&type=1&theater

Tack för tipset Evelina (http://mittlivmottoppen.blogg.se)

När man talar om trollen

Skrev ju om Simon Lindbäck i ett tidigare inlägg och nu kan jag även tillägga att han verkar vara en lite random kille. Helt plötsligt skrev han till en läsare han aldrig tidigare skrivit till. Undrar vad han går på egentligen..? (Skämt åsido)



Chatroulette

Har ni varit inne på sidan Chatroulette någongång? Om inte, gör det! Ni kanske till och med har turen att träffa på en bloggare. Kanske Simon Lindbäck?

Kan inget annat att skratta åt detta mailet jag fick. Väldigt komiskt både av tipsaren, Simon och kompisen. Vill ni se Simons och kompisens konversation? Möjligtvis lite små naket i texten men whatever, det tål ni väl?!

Tryck sant om ni vill se mailet jag fick!

Ingrid + isis

Jag har för mig att Ingrid har skrivit tidigare att hon inte gillar islandshästar. Eller är jag helt fel ute? Här rider hon i alla fall och det ser ju riktigt bra ut!

Tack för tipset Malin!