31 maj 2011

Rätt svar

Självklart var det Linn och Braven som stod längst fram i bilden. Den som svarade snabbast var http://elikanske.blogg.se/!

Toaletten x2

Linn Ingvarsson från Dressyrmupparna skrev igår att hon alltid behöver gå på toa innan varje ridpass. Oavsett om hon är kissnödig eller inte. Bilden nedan är från hennes inlägg "10 saker du inte visste om mig". Detta publicerade hon runt 4*.

Elisabeth Ågren från Ponnyochryttare skrev igår att hon alltid behöver gå på toa innan varje ridpass och att det är som en tvångstanke. Bilden nedan är från hennes inlägg "trix i stallet, eller tvångstankar..?" Detta publicerade hon runt 10*.

* Jag bryr mig inte när dom publicerade det då båda kanske tar idéer från varandra vilket kan vara positivt. Grejen med detta inlägget var mer en kul grej att dom tyckte likadant.

5:de deltagaren

Nu har jag fått in ännu ett tips om en Ponnyakuten deltagare. Kommer ni ihåg tjejen som vann Fay på lotteriet i Scandinavium? Hennes kompis i stallet har kommit med. Hennes kompis heter Isabelle Rosén och hennes ponny har plötsligt börjat stanna. Läs inlägget där Matilda skriver om hennes kompis här.


Är det kul eller tråkigt att få reda på vilka som ska vara med?


Tack Ida (http://idagustafsson.blogg.se) för tipset!

Tävling i sammarbete med Mountain Horse

Hallå! Idag är det en bra Torsdag för er bloggläsare. Jag har nämligen fått chansen att lotta ut ett Mountain Horse schabrak. Om du ej har med allt nedan så räknas inte ditt bidrag och alla bidrag granskas noga.


För att ditt bidrag ska räknas ska du:

  • Lägga upp bilden ovan på din blogg/hemsida/facebook etc med länk till detta inlägget
  • Kommentera detta inlägget med namn, mailadress och länk till bilden
  • Följ mig via bloglovin (om du inte har får du naturligtvis vara med ändå)

Tävlingen avslutas 31 maj och vinnaren presenteras i dagarna efter.



Ursäkta min dåliga update. 

Tävlingen är avslutad! Vinnaren presenteras nästa vecka med en film som förra gången. Självklart kommer det upp en ny tävling också :D

Dagens failbild

Dagens failbild inskickad av Ebba (http://www.ponnitjejer.blogg.se)



30 maj 2011

Design

Har ni sett att Olivia från Ponnyakuten har fått en ny design? Fin och somrig tycker jag. Väldigt lik Rosannas (hastdiggaren.blogg.se) bakgrundsfärg dock, men vad gör det? :)
Tack Annie (anniiib.devote.se) för tipset!

Kolla in hennes blogg här: http://oliviaweslien.blogg.se/

Information

Imorgon avslutas tävlingen i sammarbete med Mountain Horse om schabraket. Så om ni inte är med, skynda er att anmäla er!


HÄR

Gissa bloggaren!

Någonstans i den här bilden finns en så kallad "känd" bloggare. Vart och vem är det? Den som svarar rätt snabbast får som vanligt en länk!
































Tack för bilden: www.andreablixt.blogg.se

ponnyochryttare.SE

Elisabeth skrev ju på hennes Facebook att dom har massa planer för bloggen osv. Tänkte prova mig fram lite och sökte på ponnyochryttare.se. Och gissa? Det fungerade! Det var precis som bloggen "innan" bara att det var .se domän. Så det är antagligen det dom har ändrat. Eller vad tror ni?


UPDATE: Sök också på TeamSL.se!
Flikarna är överstrukna.

29 maj 2011

Dagens failbild

Dagens failbild inskickad av Ida (bubbelllgum.blogg.se)



Nu hittar ni mig..

...på Facebook! Sök på Michaela Pettronela! Och nu säger vi att jag heter Michaela Pettronela. Ni får gärna tro på det! :D
Bli vän och kanske chatta med mig? Är tillgänglig nu kan jag i hemlighet säga!

31 maj

Maj börjar dra mot sitt slut och på Onsdag börjar en ny månad = sommarlov.
Den 31 maj avslutas tävlingen om Mountain Horse schabraket och jag hoppas verkligen du har anmält dig? Om du inte vill ha det själv varför inte ge bort det i present? Eller till och med sälja det? JAG tycker i alla fall att du ska anmäla dig :)

http://ponnysanning.blogspot.com/2011/05/tavling-i-sammarbete-med-mountain-horse_12.html#comments

Roliga bildnamn

Har ju skrivit om Ingrid Skoogs roliga namn på hennes bilder. Om man håller över bilderna visar det bildens namn. Gjorde samma sak på Linn Ingvarsson och då kom detta upp:

28 maj 2011

Dagens failbild

Ska inte vägringen vara VID hindret? Inte innan? Haha. Tacka Ida som bjuder på bilden. Kolla hennes blogg här lennypower.blogg.se

Ponnyakuten deltagare

Ännu en ponnyakuten deltagare som man vet om. Nämligen Tilda Sjölinder! Hon är 16 år och ska vara med med hennes ponny Kimberly som är otroligt fin enligt mig. Läs hennes blogg och få reda på mer! Hennes bilder och hennes blogg är otroligt bra överhuvudtaget.
http://sundsvallsponnyn.blogg.se/


Tack Jennie (www.newforestponnyer.blogg.se) för tipset!

Grattis Lisa!

Mycket om Lisa Mellert nu. Sorry! :)


Grattis till vinsten i RPC (Ridsport Ponny Cup) med Star, Lisa!
http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=106638&a=636026

Tack för tipset Matilda (lidingouss.blogg.se)

Bloggresponse

Nu har Bloggsvar ändrat MASSOR. Som ni ser i menyn har bloggsvar blivit bloggresponse och det ser lite mer avancerat ut. Men det är snyggare och lättare nu! Jag lovar :) Så fråga på som vanligt! :)

27 maj 2011

Frågetecken

Tack för bilden Felizia (http://showjumpers.blogg.se)

 

Gammalt skvaller

Oj, kollade igenom min mail idag och läste ett som jag fick för längesedan om fejkbloggen NHexperten. För att uppdatera bloggen lite tänkte jag att jag kunde publicera detta ändå.

Hej! Var och tittade runt på lite bloggar och hittade en väldigt intressant blogg, haha. vet inte riktigt vad jag ska tro om personen som skriver. i alla fall...
Hittade detta inlägget där hon kritiserar martingal och dessutom skriver att "som ni ser på bilden hjälper den inte ens", men saken är den att det inte är en sådan martingal som ska hålla ner huvudet på hästen utan den på bilden är en irländsk martingal som är till för att tyglarna inte ska åka ovanför huvudet x) Alltså hjälper den irländksa martingalen inte med att hålla ner huvudet på hästen, det klassas nog inte ens som hjälptygel eftersom den inte gör så att hästen går i en bättre form som de flesta andra hjälptyglarna.
 
Hennes inlägg: http://nhexperten.blogg.se/2011/january/min-asikt-om-martingal.html#comment
 
En irländsk martingal:




MVH Sofi
http://jockeylife.blogg.se

26 maj 2011

Spelproffs

Härligt Klara! På bilden nedan ser du en rekordlisa på ett hästspel på ridsports hemsida. Klara Hovstadius(klarahovstadius.blogg.se) är så duktig att hon ligger 1:a! :) Haha, lite roligt va?

Ponnyryttare

Fjäråshoppryttares hemsida stod det på nyheter att ponnyryttarna i elitlaget hade kommit vidare till Strömsholm. Visste ni att det är inga mindre än Evelina Lindh som vann GP-ponnyfinalen, Klara Skatt och Lisa Mellert som bl.a är med där? Lycka till i Störmsholm!

Sara & Soccan

Hur kommer det egentligen bli med Saras ponny Soccan? Kommer hon sälja henne eller mår hon inte bra så hon kanske kommer ta bort henne? Jag tror att de helt enkelt har vuxit ifrån varandra men de passar så bra ihop så det är himla synd!






Här hittar ni inlägget: http://carlssonpataket.blogg.se/2011/may/soccan-24-maj.html#comment

Tack för tipset; http://halvblood.blogg.se/

Någon gång i livet växer man..

Söker du världens sötaste b-ponny? Du kanske är intresserad då av att köpa Jacob, som var med i Ponnyakuten, ponny Savoy? Han lades upp igår på Hästnet och jag hoppas verkligen att Savoy får ett toppen hem!
Valack född -99, 127cm i mankhöjd.
Savoy är välskolad med fin hoppteknik och regelbundet tränad för A-tränare i hoppning. Han är i full tävlingskondition. Vi har ägt honom i tre år, han är sparsamt tävlad och har tagit placeringar i L:A även startad L:A+5 med bra resultat, 
kvalad till MSV B.
Savoy ingick i elitlaget 2011, under 2010 gick han P70 fälttävlan med placeringar.
En fantastisk ponny att utvecklas med!

25 maj 2011

Design

Nu har PonnyochRyttare äntligen bytit header och gud vad snygg den blev! Lisa är riktigt duktig på att göra header. Kanske vill göra en åt mig, hihi?. Hiss eller diss?

Gör mina dagar

Vissa av er läsare gör verkligen mina dagar ;)

Dålig uppdatering

Fick in reklam på ett inlägg om skvallerbloggar. Brukar oftast inte gå in och kolla på reklam men jag hade så fruktansvärt tråkigt så jag gick in och kollade. Och gud! Jag blev tårögd. Vilka fina ord. Jag blir så peppad av detta, ni anar verkligen inte. Irma, som skrev detta. TACK! Guldvärt..

http://irama.blogg.se/2011/may/skvallerbloggar.html#comment

Liten stor häst

Vad är det här Lisa? Har du inte ridit Star på ett halvår och ska du leta liten häst för dig och din syster? Ska du sälja Star? Eller ska du ha kvar honom? Mååååånga frågor. Lite svar..

24 maj 2011

Rolig min tävling!

Idag utsåg jag en vinnare till "Roliga miner" tävlingen jag hade. Det var väldigt många roliga miner och jag kan säga att jag fick mig ett gott skratt! Utsåg iaf två stycken som jag tyckte var bäst och det var:

1.


















Alexandra, http://teamlersater.blogg.se/

2.






















Ankihh, ankihhc.blogg.se

23 maj 2011

Vad vill du tävla om?

Snart drar juni tävlingen igång när jag har utsett vinnaren till Mountain Horse schabraket (tävlingen hittar ni här). Nu är det eran tur att rösta vad ni vill tävla om:

1. Mountain Horse vindjacka
2. Mountain Horse höstjacka
3. Libresse (tävlar då om 4 stycken priser)


Kom igen! Rösta nu :)

Snygg tröja

Igår hissade Johanna Grant en tröja från Cheval. Samma dag fick Jacob Ahlquist samma tröja. Lustigt va?

Jacobs inlägg: http://collbaz.blogg.se/2011/may/shopping.html#comment
Johannas inlägg: http://johannagrant.shapemeup.se/2011/05/22/sjukt-snygg-troja/

Hur kommenterar man?

Har fått in frågor på Bloggsvar om hur man kommenterar så tänka visa det för er som inte förstår:

Längst ner under inläggen hittar du där du ska klicka för att komma till själva kommentarerna.


Sen så går du längst ner på sidan du klickade upp. Där ska du alltså skicka en kommentar. Du skriver innehållet du vill ska stå i den tomma rutan.

Sen väljer du profil. Lättast är det om du väljer. Namn/webbadress då du kan skriva in namn och din blogg. Om du vill vara anonym så väljer du helt enkelt profilen anonym.



Lindor och spö

Igår var Elisabeth Ågren och tävlade en lokal LC:1 med Ragge. Enligt henne gick tyvärr inte allting toppen men dom slutade ändå på 57%. Men det jag tyckte var konstigt var att på tävlingen hade hon lindor och spö vilket man INTE ska ha på tävling. Jag vet själv för att för länge sedan tävlade jag dressyr i t.o.m klubbnivå och vi fick absolut inte ha lindor eller spö.
Är det jag som har fått allting om bakfoten?
Lisas inlägg: http://ponnyochryttare.blogg.se/2011/may/resultat-ragge.html#comment

UPDATE: Trodde givetvis att detta var inne på banan eftersom på nästan alla bilder hade hon detta. Men jag kollade inte så noga efter dressyrstaket. Sorry..

22 maj 2011

Kristinas mamma

Haha lyssna noga på Kristinas mamma när Becca river med Fifa...

Jävla piss fan
Tack för tipset Annika!

.

Ska jag fortsätta blogga?..

Välanpassad

I April skrev Ingrid ett inlägg om remontnosgrimman. Att den skulle sitta korrekt och vara korrekt anpassad.



Men igår skrev Ingrid att hon skulle köpa en ny remontnosgrimma för att den hon har nu är för liten. Är inte det INTE bra anpassat?











Inlägget om anpassning: http://dressyrmupparna.se/remontnosgrimman/2481#comments
Inlägget om att den är för liten: http://dressyrmupparna.se/antligen-3/4756#comments

Tack för tipset Louise (http://pudelflikkan.blogg.se/)

21 maj 2011

Design

Har ni checkat in Rosanna Zimdahls (http://hastdiggaren.blogg.se/) nya design? Riktigt fräsig tycker jag! Mycket mer somrig också. Tycker hela hennes blogg har fått mer liv och jag blir mer sugen att läsa den! :)

Medryttare

Nu söker Sofie som var med i andra säsongen av ponnyakuten medryttare till Musse! Så om någon av er bor i eller i närheten av Sollentuna borde ni definitivt kolla på det.

Här hittar ni annonsen: http://www.medryttare.nu/ssk_ad_details.php?view=454&image=1

Dagens failbild

På bilden är det xmikaelakarlssonx.blogspot.com och hennes ponny på en tävling!



20 maj 2011

Dagens failbild

Dagens failbild är från Ebba (ebbawouters.blogspot.com)



Lika?

Lika som bär, eller vad säger ni? Ellen Skoog och Ingrid Skoog. Är systrarna lika tycker ni? Sant/falskt?

Undersökning

Hur snabba reflexer har du?

..

kolla höger!

Gissa vem

Gissa hästen blir det den här gången! Som vanlig får den som gissar först och rätt en länk :) Tack Rubiini(rubiinibunkell.blogg.se) för bilden!


19 maj 2011

Någon ponny man bara åker med?

Fick in ett mail inskickat den 14 maj som löd:

"Såg att Destiny (Jacobs förra ponny) var i Flyinge o tävlade i helgen.
I LA+5 var dom uteslutna. 
Under tiden då Jacob red honom hörde jag massor av människor som sa att "Det är bara att åka med på ponnyn". Att inte folk förstår hur mycket jobb och arbete man faktiskt lägger ner på sina hästar! Det finns INGEN häst som man bara kan "Åka med runt banan" på.
Resultaten finns här: http://online.equipe.com/sv/horses/200249/starts"



Vad tror ni om Destiny? Är han någon häst man bara åkte på? Eller är han tvärtom? En ponny man måste kämpa med? Skriv vad ni tycker! Intressant att höra vad ni har fått för uppfattning. Jag vet redan min åsikt.

Tack för mailet Jennifer! (Jenniferalindahl.blogg.se)

Oj,oj,oj,oj

Skönt att det är folk som bjuder på sig själva ;) På bilderna är det Evelina (http://evelinablomqvist.blogg.se ) som försökter tukta hennes ponny. Resultatet blev inte som hon hade tänkt, dock...